Любовний гороскоп на 2022 рік: сім знаків зодіаку потонуть у романтиці і пристрасті
Любовний гороскоп на 2022 рік: сім знаків зодіаку потонуть у романтиці і пристрасті

Любовний гороскоп на 2022 рік: сім знаків зодіаку потонуть у романтиці і пристрасті

У 2022 році кільком знакам зодіаку пощастить у коханні. Хто ці щасливчики, розповімо далі в матеріалі.

Знаків зодіаку, для яких новий 2022 рік стане щасливим у плані особистих романтичних стосунків назвали в  Аstrosage — іноземному виданні, яке спеціалізуеться на астропрогнозах та нумерології.

Яким знакам зодіаку в 2022 році пощастить у коханні

Астрологи називають сім знаків зодіаку, яких чекає романтичний щасливий рік. 

Телець

Романтика огорне Тельців, як віщують зірки, у квітні 2022 року. Тоді вони вповні відчують, що таке кохати та бути коханим. Якщо Тельці ще не знайшли свого партнера по життю, то в 2022 році є величезна ймовірність, що це станеться.

Рак

Представники цього знака зодіаку давно прагнуть справжнього кохання. У новому році їх мрія нарешті може здійснитися, але не відразу. Спершу Ракам треба буде докласти певних зусиль. Вас чекає багато побачень, вечірок, які допоможуть у пошуках другої половинки.

Яким знакам зодіаку в 2022 році пощастить у коханні. Рак

Діва

Саме 2022 рік може стати тим роком, коли ви знайдете партнера на все життя. Однак щоб це сталося, доведеться також піти не певні компроміси. Якщо ви переборете себе у певних моментах, то шлюб точно не за горами.

Скорпіон

Рік буде сповнений пристрасті та романтики. Представники знаку, як говорять зірки, в 2022-му можуть зустріти свою людину, з якою захочуть пов’язати життя. Усе вирішиться в листопаді нового року.

Стрілець

Стрільці, у яких уже є партнер, матимуть змогу зміцнити стосунки. А ті, хто поки ще самотні, зможуть в новому році знайти кохання.

Риби

Стосунки з партнером будуть сповнені гармонії. Однак щоб це дійсно справдилося, є одна умова — треба якомога більше часу проводити разом.

Яким знакам зодіаку в 2022 році пощастить у коханні. Риби

Козеріг

Велика ймовірність зустріти кохання всього життя для тих, хто його ще не зустрів. Найбільша надія на місяць червень. А щодо тих, хто вже у стосунках, то їм зірки пророкують повне взаєморозуміння зі своює половинкою в 2022-му.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що три знаки зодіаку казково розбагатіють до кінця листопада.

Також портал MY.UA писав, що 2022 рік стане вдалим для одного знака Зодіаку: любов, гроші, успіх.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом