Олена Зеленська змінила імідж і помолодшала на кілька років
Олена Зеленська змінила імідж і помолодшала на кілька років

Олена Зеленська змінила імідж і помолодшала на кілька років

Стиль перших леді завжди є топовою темою для обговорення. Те, як вдягається Олена Зеленська, які робить макіяж та зачіску, часто обговорюють у мережі. Зараз темою номер один у стилі першої леді України є її модне фарбування, яке Зеленська зробила не так давно.

На фан-акаунті Олени Зеленської у мережі Instagram з’явилося фото першої леді з саміту перших леді та джентльменів, який пройшов у Києві наприкінці серпня 2021 року. Багато хто відзначив, що на цій події у Олени Зеленської була прекрасна зачіска. 

На фан-акаунті також повідомили про майбутню подію, в якій візьме участь Зеленська. "12 листопада 2021 року у Львові за підтримки першої леді Олени Зеленської та Львівської обласної державної адміністрації відбудеться четвертий регіональний форум "Реформа системи шкільного харчування", - йдеться в повідомленні.

Перша леді Олена Зеленська

Зачіска та фарбування Олени Зеленської

Перша Леді України на саміті мала елегантну зачіску. Злегка підкручені локони вона склала у пучок ззаду. Біля обличчя вона залишили вільні пасма. Шанувальники відразу помітили, що вони у пані Зеленської світліші, ніж волосся загалом. А це одне з найтрендовіших фарбувань 2021 року — висвітлення волосся біля обличчя. 

Варто зауважити, що таке фарбування вдале в тому плані, що воно забирає у жінки пару-трійку років. Крім цього, з’являється візуальний ефект свіжості обличчя. 

«Шикарная прическа у вас Елена😘», «Самая роскошная первая леди❤️», «Ах красуня яка😍 і розумниця🌹💚❤️», —пишуть фанати в мережі (коментарі подаємо в оригіналі). 

Скріншот коментарів

Стиль Олени Зеленської

Перша леді України вже заслужила титул найстильнішої дружини президента за всю історію незалежності. На саміті перших леді та джентльменів вона була у костюмі кремового кольору: двобортний жакет та широкі штани зі стрілками. Олена Зеленська уміє елегантно завершити образ. Того разу їй у цьому допомогли лаконічна брошка та нюдові туфлі.

Олена Зеленська. Фото з instagram-акаунту

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Володимир Зеленський показав на фото, як посивів за час президентства.

Також портал MY.UA писав, що Олена Зеленська знялася для Vogue UA з паралімпійцями: "Про кожного з них можна знімати фільм".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом