5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Володимир Зеленський показав на фото, як посивів за час президентства
Володимир Зеленський показав на фото, як посивів за час президентства

Володимир Зеленський показав на фото, як посивів за час президентства

Президент України Володимир Зеленський періодично займається спортом і ходить в спортзал, про що інформує підписників в соціальних мережах. 7 листопада він виклав чергове фото в спортивній формі.

Зеленський опублікував знімок на особистій сторінці в Instagram.

Сивина або невдале освітлення?

Пропагуючи здоровий спосіб життя і необхідність регулярних фізичних навантажень, президент України часто проводить дозвілля не вдома за телевізором, а в спортзалі. Він ділиться своїми відвідуваннями з підписниками.

7 листопада на його сторінці з'явилося нове фото. Президент побажав усім гарного спортивного ранку з посмішкою на обличчі. Але увагу людей привернули сиве волосся на правому боці голови Зеленського. Багато хто став писати коментарі про те, що на посаді глави держави чоловік посивів. Хоча минуло лише два з половиною роки.

Володимир Зеленський опублікував фото зі спортзалу в Instagram

Адже під час інавгурації в 2019 році подібної сивини у Зеленського не було. У той же час інші користувачі не згодні з думкою більшості і пишуть, що на голову президента просто невдало впало світло, адже його відблиски також видно на невеликій ділянці чола.

Втручання проросійських пропагандистів

На тлі суперечок про наявність сивини фотографію прокоментувала проросійська українська журналістка, співзасновниця і керівниця проросійської української "Партії Шарія" Ольга Шарій.

Проросійські пропагандисти Анатолій та Ольга Шарії прокоментували публікацію Зеленського

У відповідь на напис президента, що після тренування він буде "сушити кофту", журналістка коротко написала: "Краще сушити тобі сухарі". У свою чергу її чоловік Анатолій Шарій, такий же проросійський пропагандист, на своєму каналі в Telegram виклав скрін публікації Зеленського і підписав: "Краще тобі, пед**ла, сушити сухарі".   

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Разумков об'єднається з Аваковим? Колишній спікер Ради зробив заяву.

Також ми писали, що в Україні жорстко перевірятимуть відповідність доходів і покупок: кого змусять доплатити.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом