20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Холостячка" 9 випуск: хто з чоловіків залишився і познайомить Злату Огневич з сім'єю
"Холостячка" 9 випуск: хто з чоловіків залишився і познайомить Злату Огневич з сім'єю

"Холостячка" 9 випуск: хто з чоловіків залишився і познайомить Злату Огневич з сім'єю

У п'ятницю, 12-го листопада, в ході 9-го випуску романтичного реаліті-шоу "Холостячка-2", головна героїня Злата Огнєвіч знайомилася з життям учасників проєкту.

Згідно з правилами шоу співачка повинна була відправити додому одного з чоловіків, проте її серце не дозволило зробити такий вибір і тому в проєкті залишилися всі четверо учасників. Повний випуск романтичного реаліті доступний на сайті каналу "СТБ".

Як проходили побачення в 9-му випуску "Холостячки-2"?

На першому побаченні з Андрієм Задворним Злата Огнєвіч познайомилася з його донькою і ексдружиною. Дівчинка відразу пішла на контакт з "холостячкою" і зустріч пройшла дуже легко і невимушено.

Задворний на побаченні з Огнєвіч

Після Задворного Злата вирушила в будинок Макса Тарапати, який він представив як їх спільне з нею житло. Співачку ввели в замішання ці слова і вона не могла зрозуміти, як на них відреагувати. Разом Злата і Максим розглянули проєкт свого майбутнього будинку.

Злата з Максом

На третьому побаченні, з Андрієм Хветкевичем, Злата поринула в атмосферу справжнього Нового року. Пара каталася на ковзанах і навіть загадала бажання під бій курантів.

Новорічна казка від Хваткевича

На останньому побаченні "холостячка" провела незабутній час з Дмитром Шевченком у Львові, катаючись містом на ретро-автомобілі.

Дмитро показав Златі Львів

Також чоловік дав "холостячці" урок боксу і запросив її в орендовану квартиру, де через почуття незручності і переживання з приводу скромності свого тимчасового житла "замкнувся" і цим зіпсував вечір і собі, і "холостячці".

Фінал 9-го випуску шоу

Не дивлячись на деякі моменти, які не дуже сподобалися Златі на зустрічах з чоловіками на цьому тижні, зокрема, різка зміна в настрої Дмитра, в кінці 9-го випуску "Холостячки" вона не наважилася попрощатися ні з одним з учасників.

Так, зі своїми сім'ями в 10-му випуску співачку познайомлять: 

  • Дмитро Шевченко
  • Андрій Задворний
  • Макс Тарапата
  • Андрій Хветкевич

Нагадаємо, з ким попрощалася Злата Огнєвіч у 8 випуску.

Дізнайтеся також, чи вагітна Ксенія Мішина від Олександра Еллерта.

Щоб не пропустити найцікавіші новини читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом