Співачка Lama вперше показала коханого, який молодший на 16 років
Співачка Lama вперше показала коханого, який молодший на 16 років

Співачка Lama вперше показала коханого, який молодший на 16 років

45-річна українська співачка Lama, відома своїм нетривіальним і вільним ставленням до любові і партнерства, вперше розповіла громадськості про свого коханого Романа.

Інтерв'ю артистка дала програмі "Світське життя".

16-річна різниця у віці

Нечасто Наталія Дзеньків ділитися з публікою подробицями особистого життя. І навіть після п'яти років відносин з Романом тільки зараз вперше зважилася розповісти про нього більш детально. Виявилося, партнеру жінки - 29 років, і різниця у віці між ними – 16 років. Комусь може здатися, що така цифра значна, тим більше, коли старша жінка, а не чоловік.

Lama раніше вважала, що великий віковий розрив може бути перешкодою міцному союзу, але на особистому досвіді переконалася, що якщо людина призначена долею, то ніякі цифри не стануть на шляху. Хоча мама Романа не була в захваті від союзу і сподівалася, що пара розбіжиться через кілька місяців близького спілкування.

Плани на майбутнє спільне життя

Що стосується весілля і батьківства, то співачка стверджує наступне: "Навіщо це робити, весілля? У чому сенс? Що може бути красивіше пережитого нами кожен день?". На питання про дітей українка не сказала нічого ствердного, хоча не заперечує, що якщо Всесвіт вирішить ощасливити пару дитиною, так і буде.

Співачка Lama розповіла про свого коханого Романа, який молодший на 16 років

У Наталії і Романа багато спільного, вони доповнюють і підтримують один одного, а це у відносинах найголовніше, вважає Lama. На жаль, за все інтерв'ю жінка так і не показала обличчя обранця, називаючи його непублічною людиною.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що MTV присудив українцю Максу Барських "кращого російського виконавця", повторивши скандал з Maruv.

Також ми писали, що у 11 випуску "Танців з зірками" з проекту вибула одна з кращих пар.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом