Злата Огневич показала поцілунок з переможцем "Холостячки"?
Злата Огневич показала поцілунок з переможцем "Холостячки"?

Злата Огневич показала поцілунок з переможцем "Холостячки"?

Днями українська співачка і головна "Холостячка" року Злата Огнєвіч знову наробила шуму в мережі. Артистка виклала фотографію чоловіка і жінки, які цілуються. Фанати запідозрили, що на знімку Злата із переможцем "Холостячки". Називають навіть ім’я.

Публікація з’явилася на особистій сторінці співачки в Instagram.

Хто переможе в "Холостячці 2"?

Минулої п’ятниці в ефірі телеканалу СТБ вийшов 9-й випуск другого сезону реаліті-шоу "Холостячка", де Злата Огнєвіч є головною героїнею. Цей випуск вийшов дуже напруженим, надто для шанувальників проекту. Несподівано за крок до фіналу "Холостячку" міг покинути фаворит сезону Дмитро Шевченко. Проте Огнєвіч зізналася, що не готова попрощатися з підприємцем, оскільки у неї зароджуються до нього почуття.

Злата Огнєвіч і Дмитро Шевченко. Фото: Instagram/dmitrij_sheff

Фанати "Холостячки" переконані, що зрештою саме Діма зможе завоювати серце співачки і стане переможцем. Підтвердило їхні сподівання нещодавно опубліковане Златою фото у соцмережах.

На чорно-білій світлині чоловік та жінка палко цілуються. Їхніх облич не видно, але шанувальники "Холостячки" впізнали в закоханих Злату Огнєвіч і Дмитра Шевченка.

"Чому він так схожий на Діму?" – пише один з користувачів.

 "Ну такий спойлер, навіщо?", - запитується ще один фанат співачки.

 "Це ви та Діма, тепер відомо, хто стане переможцем шоу", - залишив інший шанувальник.

Варто зазначити, що другий сезон "Холостячки" у самому розпалі, проте свій вибір Злата Огнєвіч зробила уже давно і зараз приховує свого обранця.

У той самій час не всі шанувальники побачили на знімку Злату Огнєвіч із її обранцем. Дехто зазначив, що на фото немає навіть співачки і втомлені від інтриги фанати просто бачать те, що хочуть.

Нагадаємо, хто з чоловіків залишився після 9-го випуску "Холостячки"  і познайомить Злату Огневич з сім'єю.

Читайте також, де живе Злата Огневич.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом