"НеАнгели" влаштували розбірки: Сміюха з'їла обличчя Камінської
"НеАнгели" влаштували розбірки: Сміюха з'їла обличчя Камінської

"НеАнгели" влаштували розбірки: Сміюха з'їла обличчя Камінської

У мережі екс-учасниці популярного українського гурту "НеАнгели" влаштували розбірки на ґрунті взаємної неприязні. Віка Смеюха публічно ласувала великим тортом із зображенням обличчя Слави Камінської.

Відео вона виклала на особистій сторінці в Instagram.

Тортик, подарований підписниками

Віка уточнила, що торт їй нібито подарували шанувальники, і обличчя колишньої колеги на ньому стало несподіванкою. Дівчина радісно відрізала шматок і з задоволення почала їсти: "Виявляється, слава не така вже й гірка, як мені здавалося 15 років, вона – нудотно-солодка".

Віка Смеюха з "НеАнгелів" розрізала торт із зображенням слави Камінської

Вікторія зазначила, що після розпаду групи (після 15 років існування) вона стала самодостатньою артисткою і продовжує розвиватися в сольній кар'єрі. А ще підлила масло у вогонь, процитувавши слова з пісні: "Слава Богу, я тепер вільна, біс поплутав мене з тобою, походу, Слава Богу, ти тепер в ЧС, адже кожен день з тобою був схожий на ПМС...".

Реакція Слави Камінської

Відповідь від екс-неангела не змусила себе чекати. Слава позначила, що такий гумор вона не розуміє, а Віка негарно "висловила свою подяку групі, в якій вона пропрацювала так багато років і сказала "спасибі" команді, яка так багато для неї зробила".

Камінська відповіла на випад з боку Смеюхи, називаючи її хід піаром і невдячністю

У мережі хоч і закликали дівчат не сваритися, але багато хто став на бік Камінської, вважаючи випад Вікторії спробою пропіаритися за рахунок колишньої подруги. Досі точно не відомо, що стало причиною погіршення відносин між екс-кращими подругами.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що співачка Lama вперше показала коханого, який молодший на 16 років.

Також ми писали, що Злата Огневич показала поцілунок з переможцем "Холостячки"?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом