У страшній пожежі на Хмельниччині живцем згоріли четверо маленьких дітей
У страшній пожежі на Хмельниччині живцем згоріли четверо маленьких дітей

У страшній пожежі на Хмельниччині живцем згоріли четверо маленьких дітей

Смертоносна пожежа 17 листопада забрала життя чотирьох маленьких дітей у селі Медисівка Хмельницького району. Вогонь розійшовся в житловому приватному будинку на вул.Гагаріна, у якому на той момент знаходилося шестеро осіб.

Подробиці повідомляє ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Діти згоріли живцем

До Служби порятунку о 20:33 надійшов дзвінок про пожежу. На місце події направили 1 одиницю техніки та п'ятьох рятувальників. Вони приїхали через 17 хвилин після дзвінка, оскільки найближчі пожежні станції знаходяться далеко, і виявили, що загоряння вдалося ліквідувати силами мешканців.

У селі Медисівка Хмельницького району пожежа забрала життя чотирьох маленьких дітей

На жаль, у будинку виявили мертві тіла чотирьох дітей 2015, 2016, 2019 та 2021 років народження. Їх не встигли вчасно врятувати, оскільки вогонь був помічений батьками занадто пізно. А ті, коли почалася пожежа, спали в сусідній кімнаті біля телевізора.

Сім'я була неблагополучною

Глава облуправління поліції Руслан Герасимчук, керівник місцевої ДСНС Едуард Братко, а також губернатор Сергій Гамалій провели брифінг, на якому докладніше розповіли про сім'ю, в якій сталася трагедія. Батьки з дітьми переїхали в село два роки тому і вважалися неблагополучним сімейством. Батько любив випити, підробляв по можливості, а дружина виховувала дітей.

Пожежа в будинку почалася через опалювальну піч, за якою не простежили батьки, які спали в сусідній кімнаті

Малеча жила в одній кімнаті розміром 2х3 метри, яка додатково була закладена меблями, речами. Там також знаходилася опалювальна піч. Вона і стала причиною загоряння. Того вечора батько повернувся додому в нетверезому стані (0,89 проміле алкоголю в крові) і заснув разом з дружиною.

За фактом трагедії відкрили два кримінальні провадження: за грубе порушення у використанні пічного опалення та злісне невиконання батьківських обов'язків.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Полтаві жінка посеред вулиці з'їла сирого голуба.

Також ми писали, що "Закон Галини" на честь загиблої української операторки Хатчінс може змінити Голлівуд.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны