Зеленський звільнив Полоскова і призначив тимчасового очільника Закарпатської ОДА
Зеленський звільнив Полоскова і призначив тимчасового очільника Закарпатської ОДА

Зеленський звільнив Полоскова і призначив тимчасового очільника Закарпатської ОДА

КИЇВ. 19 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський звільнив Анатолія Полоскова з посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації і призначив тимчасового виконувача обов'язків голови Закарпатської ОДА. Відповідні укази №№ 587-588/2021 Президент підписав 18 листопада, повідомляє УНН.

Цитата:

"Звільнити Полоскова Анатолія Олександровича з посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою", - сказано у тексті указу.

"Тимчасово покласти виконання обов’язків голови Закарпатської обласної державної адміністрації на Добромільського Петра Петровича", — йдеться в тексті другого указу.

Що було раніше

Раніше на засіданні Закарпатської обласної ради зняли з посади голову Закарпатської обласної ради Олексія Петрова, який є представником від "СН". На посаду висунули претендента від іншої політсили - "Рідне Закарпаття". Полоскова називають ставлеником саме локальної партії. А Петров до того, як очолити облраду, очолював Закарпатську ОДА.

Згодом Кабінет міністрів погодив звільнення Анатолія Полоскова з посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації.

Довідка

Петро Добромільський працював на керівних посадах в Іршавській РДА, був депутатом Іршавської районної ради V і VI скликань з 2005 року.

За поданням громадських організацій у 2015 р. від партії "Єдиний центр" обраний депутатом Закарпатської обласної ради VII, а згодом і VIIІ скликання (від "Слуг народу").

Також був заступником голови постійної комісії Закарпатської облради VIІ та VIIІ скликань з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій.

У травні цього року Добромільський став заступником голови Закарпатської ОДА з питань соціального захисту.

Источник материала
Поделиться сюжетом