Резніков не вірить у вторгнення Росії
Резніков не вірить у вторгнення Росії

Резніков не вірить у вторгнення Росії

Міністр оборони запевнив, що у разі наступу Росія зустрінеться з серйозним опором

Фото з відкритих джерел

Олексій Резніков вважає, що великого наступу Росії не буде

Міністр оборони України Олексій Резніков вважає, що великого наступу Росії і захоплення нових територій України не буде. Про це Резніков сказав в інтерв'ю «Голосу Америки».

«Не вірю в це. Тому що давайте не забувати: ми за вісім років цієї війни навчилися захищатись. Наші Збройні сили на високому рівні, особливо Сухопутні війська», – заявив міністр.

Міністр оборони запевнив, що у разі наступу Росія зустрінеться з серйозним опором.

«Я мав честь з Валерієм Залужним чотири дні провести в ООС, спілкуватись з командирами, з солдатами бути в окопах. Там настрій абсолютно бойовий, впевнений в собі, люди вміють захищати країну. Давайте не забувати: в нас 400 тис. чи більше ветеранів, які пройшли через цей фронт і готові стати, якщо не дай Боже, захищати свою землю. Тому такого легкого проходу, як це було 2014 році, не буде вже. Сьогодні люди знають що таке пролита кров і як проливати кров ворога теж знають і вміють це робити», – сказав Резніков.

Нагадаємо, у Вашингтоні відбулася зустріч Міністра оборони України Олексія Резнікова та Міністра оборони США Ллойда Остіна. Спілкування між українською і американською делегаціями тривало майже три години.

До слова, стало відомо, яке звання має новий міністр оборони України.

Раніше Офіс президента окреслив пріоритети Резнікова на посаді міністра оборони.

Источник материала
loader
loader