Померла зірка радянського кіно Ніна Агапова
Померла зірка радянського кіно Ніна Агапова

Померла зірка радянського кіно Ніна Агапова

У п’ятницю, 19 листопада, померла Ніна Агапова — актриса театру і кіно, зірка фільму «12 стільців» та інших. Актрисі було 95 років.

Про це у мережі Facebook повідомив режисер-постановник Сергій Капков. 

Померла Ніна Агапова - недооцінена актриса

95-річна актриса Ніна Агапова померла, проте причини смерті поки не повідомляються. Сергій Капков про актрису написав зворушливий пост у мережі. Режисер підкреслив, що вона дійсно була народжена зіркою. 

Проте у радянському кіно чомусь не оцінили шарм Ніни Агапової, тому вона з часом взагалі пішла зі сцени та ьуквально замкнулася у чотирьох стінах, переставши навіть давати інтерв’ю.

Капков розповів, що часто спілкувався з Ніною Федорівною по телефону. 

«По телефону ми вели нескінченні розмови про різне. Деякі її висловлювання я записував "в аннали" відразу після розмови, щоб не забути. Ніна Федорівна була дуже дотепною жінкою та нескінченно самоіронічною. Була…», — згадує покійну режисер. 
95-річна актриса Ніна Агапова померла

Співчуття шанувальників

«Боже, как жаль. Жаль что ушла. Жаль, что недооценили. Жаль, что ниточек, связывающих одну эпоху с другой, практически не осталось. Светлая память и царствие небесное», «Царствие Небесное! Светлая память потрясающей актрисе!»,  «Все роли сыграны прекрасно! Светлая память… Как хорошо, Серёжа, что ты напоминаешь нам об этих прекрасных артистах!», «Царствия Небесного. Помню её по Театру Кино актёра. Хороший человек и блестящая, недооцененная актриса»,  — пишуть із жалем слова співчуття користувачі в мережі (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів).

Померла Ніна Агапова

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що померла велика актриса Валентина Малявіна.

Також портал MY.UA писав, що від ускладнень COVID-19 померла відома українська поетеса Світлана Йовенко.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом