Мер Харкова Терехов назвав причину аварій у місті: "Дороги хороші"
Мер Харкова Терехов назвав причину аварій у місті: "Дороги хороші"

Мер Харкова Терехов назвав причину аварій у місті: "Дороги хороші"

Ігор Терехов, міський голова Харкова, 22 листопада дав відповідь на питання, чому останнім часом трапляється так багато ДТП. Виявляється, за версією політика, справа в стані доріг.

Про це він заявив на засіданні комітету з питань правоохоронної діяльності.

Аварійність у Харкові висока

22 листопада до Харкова приїхали члени Комітету з питань правоохоронної діяльності Верховної Ради. Обговорювалося питання високої аварійності в місті. Народний депутат від партії "Опозиційна платформа - За життя" Григорій Мамка запитав у мера Ігоря Терехова, яку причину він бачить у подібній ситуації.

Мер Харкова Ігор Терехов назвав причину високої аварійності на дорогах

Політик відповів непопулярною думкою: "Та тому що дороги в Харкові хороші". Після цієї ремарки поспішив пояснити. Відремонтована проїжджа частина стає ласим шматочком для багатьох водіїв, які відразу хочуть випробувати рівну, гладку поверхню. І починають їздити, мало не влаштовуючи гонки.

"Лежачі поліцейські" не допомагають

Точно так само і діти, які хочуть походити по новенькій дорозі, і замість тротуарів виходять прямо на проїжджу частину. Ігор Терехов зазначив: як тільки в місті роблять хорошу внутрішньоквартальну дорогу, жителі відразу просять покласти "лежачих поліцейських", щоб більше убезпечити себе.

Нагадаємо, лише наприкінці жовтня в Харкові сталося дві смертельні аварії - 16-річний водій Infiniti на великій швидкості виїхав на червоне світло і врізався в іншу машину, в якій загинув чоловік; на перехідному переході було на смерть збито пішохода.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Хмельницькій області зіткнулися легковик і вантажівка, люди загинули.

Також ми писали, що на Ірину Федишин наїхала вантажівка: з'явилися фото.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом