Чи задоволені українці своїм сексуальним життям: пікантне опитування
Чи задоволені українці своїм сексуальним життям: пікантне опитування

Чи задоволені українці своїм сексуальним життям: пікантне опитування

Українці поділилися інтимними речами, а саме розповіли, як вони оцінюють своє сексуальне життя.

Відповідне дослідження та опитування провели у  Gradus Research.

Українці зізналися, наскільки вони задоволені своїм статевим життям і чи взагалі секс є важливим для них. Більшість опитаних — 64 %, позитивно оцінили свою інтимну сферу. Загалом у дослідженні було задіяно 1099 респондентів — чоловіків та жінок із різних куточків України. Опитували українців віков від 18 до 60 років.

Чи задоволені українці своїм сексуальним життям

Сексом задоволені 64 % опитаних. Цікаво, що найбльше незадоволених у цьому питанні у молодшій віковій групі — від 18 до 24 років. Для 78 % українців секс — важлива складова стосунків із партнером. Шлюб же, на їхню думку, може допомогти у покращенні та впорядкуванні статевих стосунків. 

80 % українців переконані, що шлюб обов’язково має бути вірним. Однак старше покоління іноді висловлювало думки, що зради в плані сексу не завжди мають тягнути за собою розрив стосунків із чоловіком чи дружиною.

Як українці оцінюють своє сексуальне життя

Коли українці здебільшого втрачають цноту

Говорять, що сьогодні молодь досить хтива і частенько веде безладне статеве життя. Однак опитування показало, що більшість людей втратили цноту вже після настання повноліття. А четверта частина молодих людей (18-24 роки) досі незаймані. Цікаво, що серед мешканців столиці найбільше тих, хто втратив цноту ще до 16 років.

Чи часто українці займаються сексом

За даними опитування, більшість (57 %) українців займається сексом від 1 разу на тиждень. Цікаво, що чоловіки займаються сексом частіше за жінок, говорить опитування. Більшість опитаних задоволеня тим, як часто вони займаються цим. А 38 % хочуть займатися сексом частіше.

Чи часто українці займаються сексом

Українці та їхні оргазми

За статистикою, чоловіки частіше досягають оргазму, ніж жінки. Лише 35 % жінок відповіли, що кожного разу досягають оргазму, а серед чоловіків цей показник дорівнює 78 %. Крім цього, жінки часто імітують оргазм. Хоча б раз у житті це робили 64 % опитаних. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, чи можливе життя без сексу? Вчені зробили унікальне відкриття.

Також портал MY.UA писав, чим закінчився секс-скандал з народним артистом України Володимиром Талашко.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом