Леся Нікітюк розвіяла міф про те, що харчуватися правильно — це дорого: "Морепродукти і устриці тричі на день"
Леся Нікітюк розвіяла міф про те, що харчуватися правильно — це дорого: "Морепродукти і устриці тричі на день"

Леся Нікітюк розвіяла міф про те, що харчуватися правильно — це дорого: "Морепродукти і устриці тричі на день"

Українська телеведуча, гумористка Леся Нікітюк може похвалитися стрункою фігурою. Однак Леся говорить, що харчується правильно, але недорого. 

Про свій раціон Леся Нікітюк розповіла в інтерв’ю виданню «Добрі поради»

Існує міф, що правильне харчування — це дуже дорого, оскільки воно вимагає вживання дороговартісних продуктів. Проте це не так,  за словами телеведучої Лесі Нікітюк.

Зірка зазначила, що є список продуктів, які вона взагалі не вживає. Сюди входять такі речі: картопля, рис, свинина й телятина, макарони, хліб, булочки, печиво, торти та інші солоденькі хлібо-булочні вироби. Зате у холодильнику Лесі завжди знайдуться свіжі овочі. Їх вона не завжди купує, а часто привозить від мами, яка живе у Хмельницькому.

Як харчується Леся Нікітюк

Леся також їсть курку й качку, вживає яйця. Однак їх вона радить купувати у знайомих людей, які займаються розведенням тварин.

Харчуватися правильно недорого

Леся Нікітюк говорить, що в неї користна їжа не відбирає багато коштів. Якщо вона дуже голодна, то може втамувати голод протеїновим батончиком чи коктейлем. Проте є й дешевші способи — з’їсти яблуко чи морквину.

Харчуватися правильно недорого, говорить Леся Нікітюк

Звідки міф про дороговизну здорового харчування

Телеведуча говорить, що знає звідки взявся цей міф. Ноги ростуть з правильного раціону, в якому мають бути білки, вуглеводи і клітковина. Тобто риба, м’ясо, овочі, крупи. Але це не означає, що, наприклад, треба їсти тільки морепродукти. Звісно, це дорого. Однак можна всі корисні елементи отримувати з більш доступних продуктів.

Сама Леся говорить, що вона могла б витрачати й більше грошей на своє харчування. А якби їй порадив лікар змінити раціон на більш дорогі продукти, то Леся послухала б і просто почала б більше заробляти, якби у неї не вистачало грошей. 

Звідки міф про дороговизну здорового харчування
"Якщо мені скажуть, що потрібно їсти морепродукти і устриці три рази на день, то я не буду сперечатися і говорити, що це для мене дорого, а буду заробляти, щоб харчуватися так, як порекомендував лікар!", - говорить Нікітюк.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Леся Нікітюк ошелешила фанатів своєю лисиною.

Також портал MY.UA писав, що Леся Нікітюк розповіла, як "відгрібала" від Сергія Притули на "Хто зверху?"

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом