6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Володимир Зеленський назвав причину, за якою балотуватиметься на другий термін
Володимир Зеленський назвав причину, за якою балотуватиметься на другий термін

Володимир Зеленський назвав причину, за якою балотуватиметься на другий термін

Володимир Зеленський відповів на запитання журналістів, чи планує в недалекому майбутньому знову балотуватися на президентську посаду. І назвав причину подібного рішення.

Про це він заявив на прес-марафоні "30 питань президенту України" 26 листопада.

Індивідуальне рішення Зеленського

Зустріч з журналістами відбулася через "екватор" каденції Зеленського. Він пройшов половину шляху на посаді глави держави, і постає логічне запитання, чи думає він знову йти на вибори через два з половиною роки. На це Володимир Зеленський відповів, що поки не прийняв рішення, але зробить це пізніше.

Володимир Зеленський відповів, чи балотуватиметься на другий термін президентства

Хоч вибір стосується безпосереднього нинішнього президента, він обов'язково порадиться зі своєю сім'єю. Раніше була інформація, що діти відмовляли батька знову пробувати сили на посаді гаранта.

Причина позитивного рішення

Незважаючи на невизначеність, Зеленський точно знає, що стане причиною спроби отримати другий термін - бажання суспільства. "Я точно не вирішую це питання. Вирішувати буде суспільство. Я ще не прийняв рішення. Воно не буде пов'язане з форматом майбутньої коаліції. Я не планую таку складну стратегію. Це буде пов'язано з підтримкою особистості. Моєї особистості", - уточнив президент на прес-марафоні.

Також коротко прокоментував минулі чутки про зміну черговості парламентських і президентських виборів, і дострокове голосування. Сказав, що не бачить в цьому потреби і актуальності, відправивши депутатів звернутися до Конституційного Суду.

Раніше портал MY.UA повідомляв, Зеленський про зрив "Вагнергейта": "це спецоперації імені Бурби, авантюриста і афериста".

Також ми писали, що президента терміново госпіталізували через позитивний тест на COVID-19.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом