28 листопада День працівника системи фінансового моніторингу: найкращі привітання
28 листопада День працівника системи фінансового моніторингу: найкращі привітання

28 листопада День працівника системи фінансового моніторингу: найкращі привітання

Цієї неділі, 28 листопада, в Україні святкують День працівника системи фінансового моніторингу. Саме час привітати ваших знайомих і близьких, які задіяні у цій сфері.

Історія свята

Свято працівника системи фінансового моніторингу в Україні відзначають не так давно. У 2020-му році його було запроваджено відповідним указом президента Володимира Зеленського.

Дату обрали не просто так. Саме в цей день, 28 листопада 2002-го року Верховна Рада прийняла перший закон про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом. Цим самим в незалежній Україні започаткували систему фінансового моніторингу.

В Україні святкують День працівника системи фінансового моніторингу

Найкращі привітання

Сьогодні, 28 листопада, ми відзначаємо День працівника системи фінансового моніторингу. З цієї нагоди хочу привітати колег і всіх учасників національної антилегалізаційної системи. Спільними зусиллями ми вдосконалюємо вітчизняну систему протидії відмиванню кримінальних доходів та фінансуванню тероризму. Не зупиняймося ж. Бажаю усім нам сили і наснаги наполегливо виконувати свою роботу.

***

Вітаю із всеукраїнським Днем працівника системи фінансового моніторингу. Усім, хто задіяний у вдосконаленні української національної системи фінансового моніторингу, бажаю сили, терпіння і наполегливості. Впевнено йдіть до своєї мети і не зупиняйтеся на півшляху. Спільними зусиллями ми зможемо побудували сильну Україну.

***

В Україні святкують День працівника системи фінансового моніторингу

З професійним святом вітаю усіх українських працівників фінансового моніторингу. Нехай ваші сила, натхнення, впевненість і незворушність допоможуть й надалі досягати найкращих результатів, розвивати національну систему фінансового моніторингу. Ще раз вітаю і дякую за вашу самовіддану працю на користь українського суспільства.

Нагадаємо, коли розпочинається і як підготуватися до Різдвіного посту.

Раніше повідомлялося, що Google привітав Україну з Днем Незалежності.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом