Інгулець - Шахтар: "гірники" вибороли перемогу завдяки бразильському дуету
Інгулець - Шахтар: "гірники" вибороли перемогу завдяки бразильському дуету

Інгулець - Шахтар: "гірники" вибороли перемогу завдяки бразильському дуету

У неділю, 28 листопада, на стадіоні "Зірка" в Кропивницькому пройшов матч між командами "Шахтар" та "Інгулець". "Гірники" змогли здобути перемогу з мінімальним результатом.

Переможний гол

Матч проходив в рамках 16-го туру чемпіонату України. Це не перша зустріч команд. Однак нарешті "козаки" змогли прийняти "Шахтар" на власному полі. До цього їм заважали погодні умови.

Матч Інгулець - Шахтар

Свій єдиний, але переможний, гол гості змогли забити ще в першій половині матчу завдяки зв'язці, яку провели футболісти бразильського походження Додо і Тете. На 32 хвилині матчу 23-річний Додо отримав м'яч в центрі поля, провів його ближче в бік воріт противника і віддав передачу співвітчизнику. Тете тільки залишалося забити гол повз воротаря "козаків", який в цей момент вибіг досить далеко від сітки.

Підопічні Роберто де Дзербі зберігали свою перевагу до кінця зустрічі, але забити ще раз так і не змогли. "Шахтар" перемагає з мінімальним можливим рахунком 0:1.

Матч Інгулець - Шахтар. Фото: ФК Шахтар

Однак навіть такого результату "гірникам" було достатньо. "Шахтар" набрав три очки і наздогнав "Динамо" в турнірній таблиці.  "Інгулець" пасе задніх і займає 15 місце, обігнавши тільки "Маріуполь".

Зазначимо, що в наступному турі "Шахтар" зіграє з ПФК Львів на домашньому полі, а "Інгулець" – з "Зорею" (Луганськ) на виїзді.

Нагадаємо, як український футбольний тренер загинув у страшній ДТП.

Читайте також, що під час матчу Маріуполь - Львів розгорівся скандал через скасований гол.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны