Іван Дорн заспівав українською і знявся в кліпі з дружиною
Іван Дорн заспівав українською і знявся в кліпі з дружиною

Іван Дорн заспівав українською і знявся в кліпі з дружиною

Іван Дорн знову заспівав українською і випустив кліп, в якому знявся з дружиною. Пісня виконавця "Тебе нема сьогодні" - це нова версія хіта групи "Океан Ельзи" "Сьогодні", якому 26 листопада виповнилося 20 років.

Іван Дорн знявся разом з дружиною

Для зйомок у кліпі на пісню "Тебе нема сьогодні" Іван Дорн запросив свою кохану дружину Анастасію. За сюжетом ролика подружжя грає закоханих. Вони разом гуляють по полю, гойдаються на гойдалках, читають книги, готують їсти, танцюють і розважаються.

"Коли режисер Юля розповіла мені свою ідею кліпу, ми зрозуміли, що таку зворушливу і глибоку історію можна показати в кадрі по-справжньому тільки з коханою людиною", - пише Іван Дорн на своїй сторінці в Instagram.

Співак зазначив, що протягом 14 років шлюбу вони з дружиною Настею вважали, що особисте життя повинне бути огородженим від суспільства. Однак зараз вони готові до зайвої уваги.

Співак називає "Тебе нема сьогодні" не кавером, а "переосмисленням" легендарної пісні. Іван Дорн зізнався, що найважчим у трансформації хіта "Океану Ельзи" було знайти нову манеру вокалу після того, як "Сьогодні" заспівав Святослав Вакарчук.

"Тебе нема сьогодні" Іван Дорн записав разом з саунд-продюсером ROZHDEN. Режисером кліпу спала дизайнер Юлія Паскаль. Це її перша режисерська робота.

Нагадаємо, як "Океан Ельзи" порадував несподіваним дуетом з групою "Один в каное".

Раніше повідомлялося, що "Океан Ельзи" потрапив у скандал через вакцинацію.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом