Перша леді Олена Зеленська розповіла про новий для України формат бізнесу
Перша леді Олена Зеленська розповіла про новий для України формат бізнесу

Перша леді Олена Зеленська розповіла про новий для України формат бізнесу

Перша леді України Олена Зеленська відвідала відкриття Тижня інклюзивності та різноманіття, що проходить на платформі Danone Ukraine.

Про це повідомляють на сайті президента України.

Під час заходу дружина Володимира Зеленського зустрілася з представниками бізнесу із спільноти "Бізнес без бар’єрів", яку пані Олена започаткувала рік тому. У 2020-му до неї приєдналося 10 компаній, а сьогодні їх  удвічі більше, розповіла перша леді на своїй сторінці у Facebook. Ці компанії займаються створенням умов для працевлаштування і комфортної роботи громадян з інвалідністю, будь-якого віку і статі.

"Вони долають бар’єри в усіх проявах – беруть на роботу людей, незалежно від їхнього фізичного стану, віку, статі. І збираються, щоб поділитися досвідом інклюзії з іншими бізнесами, які хочуть запровадити її в себе", - пише Олена Зеленська.

Бізнес – це громадянин

Під час заходу учасники "Бізнесу без бар’єрів" провели дискусію і поділилися  останніми досягненнями з впровадження інклюзії у своїх компаніях.

У свою чергу Олена Зеленська під час свого виступу наголосила, що бізнес – це соціальний організм, який на пряму впливає на задоволеність громадян їхнім рівнем і способом життя в країні:

"Тож в інтересах країни – створювати умови, щоб бізнес був відповідальним корпоративним громадянином. Щоб він розумів свій внесок у соціальні зміни", - говорить перша леді і додає, що одна з цілей держави - це безбар’єрність.

Олена Зеленська. Фото: facebook/olenazelenska.official

"Можливості для кожного – це можливості для всіх!" – підсумовує Олена Зеленська.

Нагадаємо, що Олена Зеленська змінила імідж і помолодшала на кілька років.

Читайте також, що Володимир Зеленський відповів, коли чекати на нову хвилю пандемії COVID-19.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом