Топ-5 міфів про медичне золото
Топ-5 міфів про медичне золото

Топ-5 міфів про медичне золото

Ювелірна біжутерія зібрала навколо себе як шанувальників, і ненависників. Міфи про медичне золото, що існують в інтернеті, поширили багато сумнівів серед жінок. Зараз саме час їх розсіяти.Сплав для біжутерії - однорідна сировина, виготовлена з олова, нікелю, латуні, міді, цинку. Прикраси таких матеріалів темніють з часом.
Біжутерія з медичного золота не втрачає початкового кольору при акуратному носінні. Ювелірні компанії, що працюють у сфері бюджетних прикрас, використовують у виробництві перевірені компоненти та останні технологічні новинки. Завдяки такому підходу до роботи дівчата отримують вироби, які довго зберігають первісну красу. Тому сережки з хірургічної сталі у довговічності можуть ще позмагатися у довговічності з моделями з благородних металів.Індивідуальну переносимість металів краще проговорити з лікарем. Алергію найчастіше викликають нікель, кобальт та хром. Через зазначені компоненти можуть проявитися свербіж та локальні почервоніння. Тому перед оформленням замовлення обов'язково уточнити склад виробу.
Однак біжутерія з хірургічної сталі в більшості випадків покривається захисним шаром (позолотою). Тому про алергію можна не турбуватися.Ювелірна біжутерія із медичного золота у перевірених виробників нічим не відрізняється від справжніх шляхетних металів. Якщо компанія при створенні прикрас користується технікою напилення Gold Filled, готова прикраса виходить яскравою, блискучою та захищеною від корозії.Модельєри та дизайнери намагаються стерти кордони і розвіяти стереотипи. Стилісти підхоплюють модні тенденції, пропонують сотні варіантів виробів із медичного золота, розбавляючи дорогі образи строкатою біжутерією, а кежуал та смарт-кежуал луки мінімалістичними виробами.
Що казати, якщо навіть світові зірки часто купують біжутерію. Джіджі Хадід не женеться за діамантами, вишукує останні пластикові новинки неординарного оформлення. Блейк Лайвлі неодноразово постить у особистих соціальних мережах вироби з бісеру. Сама епатажність Нікі Мінаж віддасть перевагу кільцям локального бренду за 45 доларів.Якісні вироби відрізняються антикорозійним покриттям, завдяки чому колір та міцність сережок, каблучок, ланцюжків не погіршуються з часом. Однак слід зазначити, на 90% стан аксесуарів залежить від носіння. Щоб максимально продовжити життя улюбленим прикрасам, слід керуватися простими рекомендаціями:1. Біжутерію із медичного золота зберігати окремо від інших речей.2. Не піддавати вироби температурним перепадам та високому рівню вологості.3. Одягати тільки після нанесення лаку для волосся, спреїв або парфумів, щоб уникнути хімічної реакції.4. Знімати прикраси перед інтенсивними заняттями спортом.Міфи про медичне золото – не підкріплені фактами. Тому сміливо вибирайте прикраси, що сподобалися.

Источник материала
Поделиться сюжетом