У Херсоні молодий поліцейський загинув під колесами поїзда
У Херсоні молодий поліцейський загинув під колесами поїзда

У Херсоні молодий поліцейський загинув під колесами поїзда

У вівторок зранку під Херсоном по дорозі на роботу загинув молодий поліцейський. Інспектора Патрульної поліції збив поїзд.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Подробиці трагедії

Аварія трапилася близько 7:00 на залізничній колії просто на вокзалі. Свідком трагедії став черговий по станції. Він розповів правоохоронцям, що молодий чоловік потрапив під пасажирський  поїзд і помер на місці.

На вокзал прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські швидко встановили особу загиблого. Ним виявився їхній 22-річний колега. За попередніми даними, чоловік саме йшов на роботу.

Місцеві телеграм-канали повідомляють, що під колесами поїзда загинув Владислав Завістовський. Цю інформацію підтверджують також в Патрульній поліції Херсонщині. Судячи з соцмереж хлопця, він нещодавно закінчив ХНУВС у Харкові і почав працювати у рідному Херсоні. Очевидно, що Владислав любив свою роботу, адже часто виставляв фото у формі.

Як стверджують очевидці, на місці трагедії знайшли увімкнений телефон, який, ймовірно, належав загиблому Владиславу. Гаджет програвав музику. Припускають, що навушники могли стати причиною аварії.

На місці трагедії знайшли мобільний телефон

За даним фактом розпочали розслідування. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.276 "Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту" КК України.

Нагадаємо, що у Білій Церкві п'яний поліцейський влаштував смертельну ДТП.

Читайте також, що на Харківщині поліцейські катували пенсіонера.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом