Любовний гороскоп на грудень: астролог Марина Скаді розповіла, хто знайде свою половинку
Любовний гороскоп на грудень: астролог Марина Скаді розповіла, хто знайде свою половинку

Любовний гороскоп на грудень: астролог Марина Скаді розповіла, хто знайде свою половинку

На початку грудня Венера, планета кохання, буде рухатися під знаком Козерога, а з 19 грудня 2021-го і по 30 січня 2022-го року, вона перейде в ретроградний рух в цьому ж знаку Зодіаку.

Як зірки і планети вплинуть на любовні стосунки всіх зодіакальних представників у грудні 2021-го року, розповіла астролог Марина Скади.

Любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на грудень 2021 року

Овен

У першій половині грудня в особистих відносинах і з членами сім'ї можливі розбіжності, які можуть перерости в серйозний конфлікт. Через надмірну гонитву за задоволеннями може згаснути любов, так як партнер розчарується в вас. У другій половині місяця почнеться сприятливий час для чуттєвої сфери, адже усвідомлите, що у вашого обранця (обраниці) є дуже багато плюсів. Якщо зробили помилку на початку місяця, то до Нового року зможете повернути втрачене або домогтися взаємності.

Телець

Грудень буде сприятливим для любовної сфери, особливо якщо ви займетеся виправленням скоєних помилок. Можлива зустріч з романтичним партнером, якщо ви приділите час цьому питанню. Рівень вашої зовнішньої привабливості зростає. Протягом перших двох декад місяця ви зможете гармонізувати ваші романтичні стосунки та сімейні зв'язки, але з 19 грудня можливі конфлікти через минулі неприємності.

Любовний гороскоп на грудень 2021 року

Близнюки

Ви часто надаєте знаки уваги представникам протилежної статі, але це може привести до двозначних ситуацій і любовних авантюр. Пам'ятайте, що в цьому місяці можливі неприємності, особливо в другій половині грудня. Ви хочете свята і задоволень, в зв'язку з чим не виключено охолодження почуттів до звичного партнера. Вам роблять компліменти, може, навіть подарунки. Розважатися варто тільки тим, хто не пов'язаний зобов'язаннями. В кінці грудня з'явиться можливість поліпшити зіпсовані відносини, проте ваш суперник або суперниця можуть виявитися більш щасливими в цей час.

Рак

Місяць буде сповнений ситуаціями з необхідністю вибирати, а ви не готові робити вибір через невпевненість в собі. Насправді саме в цей період ви станете ще привабливішими для протилежної статі. Ваші особисті відносини можуть серйозно постраждати, якщо ви почнете думати лише про свої інтереси. У третій декаді грудня події в особистому житті можуть розвиватися непередбачувано. Раніше заплановані заходи з другою половинкою варто перенести на інший час. З'являться люди, включаючи колишніх коханих, спілкування з якими буде неприємним.

Лев

Нехай грудень наповнить романтика, розваги, події світського життя і активний відпочинок з коханою людиною. Намагайтеся бути серед людей і тоді ви зустрінете того, хто принесе в життя багато радості, а може бути, це буде майбутній чоловік або дружина. Хороший період для заручин або весілля, для любовних зізнань і спільного проведення часу з романтичним партнером. У другій половині місяця ви зможете поліпшити відносини з коханою людиною. Приємні події або люди з минулого зможуть наповнити ваше життя емоціями.

Діва

Місяць буде досить сприятливим, але в другій половині грудня можливі несуттєві проблеми, які не надто вплинуть на ваші відносини з коханою людиною. Але пам'ятайте, що "від ненависті до любові один крок" - це не просто слова. Не дайте сварці перерости в конфлікт. Не виключено відновлення любовних контактів, поява нових захоплень.

Терези

У любовній сфері варто чекати як щасливих ситуацій, там і драматичних. Багато в чому неприємності в особистому житті будуть пов'язані з бажанням задоволень і вашим егоїзмом, який ранить партнера. У другій половині все складеться краще, адже цей час вдалий для любовних побачень і відновлення взаємин. Вашою активністю будуть захоплюватися особи протилежної статі.

Любовний гороскоп на грудень 2021 року

Скорпіон

Гарний час для зізнань, виведення відносин на новий рівень, вирішення житлових питань, пошуку компромісу, гармонізації любовної сфери. Якщо сталася драматична ситуація в недалекому минулому, то грудень може стати благополучним періодом для закриття цієї теми. Вільний час витратьте на перетворення в особистих відносинах. Ви можете наповнити своє життя романтикою і привернути увагу симпатичної вам людини.

Стрілець

Ви зможете успішно поєднати особисту і професійну сферу. Заводьте нових знайомих і зможете знайти романтичного партнера. Якщо ви вже у відносинах, то готуйтеся до спокус. Через імпульсивні діїї, схильності все драматизувати можливі проблеми в плані збереження миру в сім'ї і гармонії у взаєминах.

Козеріг

Будьте готові до розчарувань і прикрощів через романтичні зв'язки. Через ревнощі і підозрілість, вибудовування жорстких особистих кордонів ви не можете побудувати щасливі відносини. Яскраве дозвілля допоможе зблизитися з партнером або відновити відносини. В кінці грудня можуть нахлинути сумні спогади про колишнього партнера і сильне бажання повернути минуле. Втім, період підходить для цього і при бажанні ви зможете "розтопити лід" в серці коханої людини.

Водолій

Намагайтеся активно взаємодіяти з партнером, плануйте спільне майбутнє і сім'ю. В кінці грудня чекайте несподіваної зустрічі з давнім коханим, результат якої змусить засумніватися в доцільності нинішніх взаємин. Почне змінюватися ваше оточення і відносини з іншими людьми, але постарайтеся не втратити дійсно цінну зв'язок.

Любовний гороскоп на грудень 2021 року

Риби

У першій і другій декаді грудня буде багато щасливих подій. Зникнуть перешкоди на шляху до особистого щастя, зірки підштовхнуть вас один до одного. Якщо потенційний партнер ще не з'явився, то це відбудеться найближчим часом. Вдалий період для флірту, романтики, знайомств. В кінці місяця доведеться вибрати, що важливіше: нові можливості або звичні обставини. Через страх змін відносини можуть закінчитися, так і не розкрившись. Також сміливо нагадуйте про себе колишньому партнеру, якщо він все ще займає ваше серце і думки.

Раніше портал MY.UA повідомляв, які знаки зодіаку зраджують частіше за інших: 5 головних невірних.

Також MY.UA писав любовний гороскоп на 2022 рік: сім знаків зодіаку потонуть у романтиці і пристрасті.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом