6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гороскоп на грудень: Павло Глоба розповів, у кого почнеться період змін
Гороскоп на грудень: Павло Глоба розповів, у кого почнеться період змін

Гороскоп на грудень: Павло Глоба розповів, у кого почнеться період змін

Всесвітньо відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп для всіх знаків Зодіаку на останній місяць 2021 року - грудень.

Рекомендації експерта на цей період для всіх зодіакальних представників публікує Slovofraza.

Гороскоп на грудень 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Овен

Овнам краще зосередитися на фінансовій сфері життя, оскільки саме в ній очікуються найбільш важливі і цікаві події. В амурних справах варто більше спостерігати за тим, що відбувається і подивитися, до чого призведе передача лідерства в руки другої половинки. Головне правило грудня - приділяти час улюбленим справам і не засмучуватися через раптові обставини. Будьте спокійні і тоді удача виявиться на вашому боці.

Телець

Грудень буде наповнений цікавими подіями, що призведе до кардинальних змін у житті. На роботі дотримуйтеся принципу "один місяць цілий рік годує". Справи, які ви заплануєте в цей період, приведуть до успіху в майбутньому. Чим більше справ ви виконаєте в грудні, тим більш вдалим буде весь рік. Завдяки зіркам і планетам покращиться ваша пам'ять, підвищиться уважність, а також ви зрозумієте, як досягти любовного успіху.

Гороскоп на грудень 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Близнюки

Швидше за все, Близнюки в грудні зіткнуться з деякими труднощами в справах і особистих відносинах. Постарайтеся обернути негативні події на благо собі, ви ж в цьому сильні. Ваш оптимізм може врятувати від нових невдач. В цілому грудень буде вдалим для творчості та креативних видів діяльності. Удача чекає на вас попереду, так що залишилося впустити її.

Рак

Відпустіть минуле, щоб образи і жаль залишилися в листопаді, а грудень став періодом перезавантаження, розквіту любові і оптимістичного настрою. Якщо підете проти енергії зірок і планет, можете готуватися до серйозних наслідків. Всі проблеми варто прийняти як даність і йти далі. Тоді ви зможете знайти вірний шлях в житті і виправити помилки, які допустили. Якщо ви будете рухатися в правильному напрямку, то відчуєте спокій. Нервозність і переживання - знаки невирішених завдань.

Лев

Ваша аура вимагає захисту від негативу. У грудні хтось може постаратися перешкодити вам стати благополучним в одній зі сфер життя. Ви можете постраждати від їх негативної аури, але не сумуйте, адже завдяки невдачам в одній сфері з'явиться шанс досягти успіху в іншій. Це прекрасний період, щоб зрозуміти істину.

Діва

На вас чекають труднощі і проблеми, але ви зумієте впоратися з ними. Головне - слухайте підказки внутрішнього голосу. Врахуйте також, що в другій половині грудня люди будуть звертати увагу на те, як ви виглядаєте, і судити про вас по першому враженню. Озбройтеся цими обставинами, щоб досягти успіху в любові і в бізнесі. Одягайтеся яскраво і посміхайтеся частіше.

Гороскоп на грудень 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Терези

Знайдіть спосіб побороти апатію і втому. У грудні вашого рішення вимагає багато справ, а самотні Терези повинні також стати активнішими в пошуках любові. Так, грудень може стати найбільш насиченим місяцем у році. Головне - дійте. Оточуючі люди будуть звертатися до Терезів за допомогою, але вам варто сконцентруватися на особистих проблемах. У грудні побудьте трохи егоїстичними.

Скорпіон

Ви можете відчути легкий смуток через рік, що минає, бо ж він залишається в пам'яті. Головне в грудні - залишити минуле в минулому і цінувати сьогодення. У любовних справах уникайте сварок на публіці. Не виносьте сміття з дому. У фінансовій сфері ви не можете дозволити собі бездіяльність. Доведеться працювати і не думати про втому.

Стрілець

У грудні завдяки зіркам може змінитися життя Стрільців. Це буде період надмірностей, а не помірності, що найбільш актуально в питаннях любові. Якщо з'явиться бажання знайти кохання, то доведеться приділити цьому весь свій вільний час. На роботі займіться тими справами, які ви довго відкладали на потім. Нехай рік закінчиться без боргів і невирішених завдань.

Гороскоп на грудень 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Козеріг

Остерігайтеся злих і агресивних людей. Дуже корисно буде об'єднатися з членами сім'ї для вирішення негараздів і боротьби з проблемами у всіх сферах життя. Цього місяця самі ви не впораєтеся. Покиньте зону комфорту, якщо хочете досягти успіху в чомусь і вирішити найголовніші проблеми. Також прислухайтеся до порад коханої людини і батьків, поменше часу проводьте на самоті і в самокопаннях.

Водолій

Грудень стане місяцем, коли життя Водоліїв стане більш яскравим і приємним. Проаналізуйте свої недавні вчинки і зрозумієте причину свого поточного становища. Можливо, ви просто не здатні бачити свої помилки. Глоба радить не шукати прихований сенс там, де його немає. Також залишайтеся в гущі подій і побільше спілкуйтеся з новими людьми, будьте на одній хвилі з оточуючими.

Риби

Енергетичні вампіри активізуються в період ретроградного руху Венери. Зірки і планети розташовані так, що ви зможете відчути їх допомогу у важких ситуаціях. Саме тому нехай труднощі вас не лякають. Рухайтеся вперед і сам Всесвіт внесе позитивні зміни у ваше життя.

Раніше ми повідомляли, що в Україні скасують святкові вихідні в будні дні.

Нагадаємо також, скільки відпочиватимуть українці у грудні 2021.

Щоб не пропустити найцікавіші новини читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом