Оплески та вигуки. Як депутати слухали виступ Зеленського
Оплески та вигуки. Як депутати слухали виступ Зеленського

Оплески та вигуки. Як депутати слухали виступ Зеленського

Народні депутати неоднозначно реагують на виступ президента Зеленського у Раді 
фото: facebook.com/ustinova.alexandra

Поки «Слуги народу» ходять у футболках на підтримку Зеленського, інші нардепи питають у президента про репресії стосовно журналістів та розвідників

Сьогодні, 1 грудня, президент Володимир Зеленський виступає у Верховній Раді зі щорічним посланням про внутрішнє та зовнішнє становище України. Під час виступу у сесійній залі чути оплески «слуг», які сьогодні прийшли у футболках з написом на підтримку Зеленського та вигуки інших нардепів, які висловлюють своє негативне ставлення до заяв чинного президента.

Чимало депутатів тримають в руках плакати з критикою Зеленського. Зокрема, народні обранці із «Євросолідарності» питають президента чому на складах рекордно мало вугілля і чому президент здійснює репресії стосовно журналістів та розвідників.

Нагадаємо, що нардепа Гончаренка не пустили до зали Ради із зашифрованим посланням Зеленському. Колеги нардепа по фракції, зокрема Ніна Южаніна, прийшла до парламенту в футболці «Хто з них кріт» і зображеннями Володимира Зеленського і Андрія Єрмака.

«Слуги народу» тим часом ходять у футболках «За президента. Проти олігархів».

Тим часом біля парламенту та інших об'єктів урядового кварталу запланована серія акцій протесту, через що рух у центрі Києва сьогодні перекриють.

Источник материала
Поделиться сюжетом