У сім'ї покійного Олександра Градського можуть відняти найцінніше
У сім'ї покійного Олександра Градського можуть відняти найцінніше

У сім'ї покійного Олександра Градського можуть відняти найцінніше

На церемонії прощання з музикантом Олександром Градським в концертному залі "Градський хол" 1 грудня його син Данило натякнула, що незабаром театр перестане належати сім'ї покійного.

Відео прямої мови опублікував Telegram-канал "Super".

Втрата справи всього життя

На сцені концертного залу, де знаходився величезний натовп людей, які прийшли попрощатися з Олександром Градським, його син побіжно розповів, що "Градський хол", в який батько особисто вклав багато сил і фінансів, можуть відібрати. Справа в тому, що місце, на якому розташована споруда, належить безпосередньо місту Москва, тому права володіти будівлею у сім'ї Градських немає.

Данило Градський, син Олександра Градського, натякнув, що театр "Градський хол" можуть відняти у сім'ї

"Олександр Борисович жив цим місцем. Вкладав у його розвиток величезні гроші і кожен мікрофон купив особисто", - з сумом сказав Данило Олександрович. А також уточнив, що вже прийнято рішення з приводу театру, але родині невідомо, яке саме: "Ми не знаємо, чи зможемо зберегти дух цього місця і цю приголомшливу трупу".

Прощання з "батьком російського року"

Олександр Градський, якого називають "батьком російського року", помер 28 листопада у віці 72 років. За інформацією ЗМІ, у нього стався інфаркт головного мозку. Попрощатися з легендарним музикантом прийшли не тільки близькі і колеги - з самого ранку біля входу в "Градський хол" вишикувався натовп людей, які теж вирішили провести свого кумира в останню путь.

Прощальна церемонія в "Градському холі" 1 грудня

Всіх бажаючих впустили всередину на церемонію, що тривала кілька годин, а після труну відвезли на Ваганьковське кладовищі, де з почестями поховали.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Олександр Градський за місяць до смерті одружився на українській моделі.

Також ми писали, що Еліна Світоліна сумує через смерть близької людини.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом