Український кіт Степан підписав контракт з модним будинком Valentino
Український кіт Степан підписав контракт з модним будинком Valentino

Український кіт Степан підписав контракт з модним будинком Valentino

Кіт Степан, який разом зі своєю господаркою живе у Харкові, став світовою зіркою завдяки соцмережам. Нещодавно його на своїй сторінці в Instagram опублікувала поп-діва Брітні Спірс, а модний дім Valentino запросив Степана знятися в рекламі.

Про це повідомляють "Вікна".

Світова популярність

Власниця Степана Анна підібрала його на вулиці 13 років тому і не підозрювала, що її улюбленець отримає світову популярність завдяки TikTok. Відео, де кіт непорушно сидить, закинувши ліктик на стіл, з бокалом вина або кухлем пива, залітають в рекомендації і збирають до 30 мільйонів лайків. На Instagram Степана підписалося вже понад 700 тисяч користувачів.

Харківський кіт Степан. Фото:Instagram/loveyoustepan

Усі в захваті від українського кота, зокрема і знаменитості. Американська співачка Брітні Спірс, яка останнім часом на піку популярності через скандал навколо її опікунства, анонсувала вихід нового альбому фотографією Степана.

"Нас вже показували Discovery, американський MTV придбав права на один із роликів… Бренд Valentino замовив рекламу. Замовляють привітання із днями народженнями. Кількість повідомлень у діректі навіть не рахую", - розповідає господарка Степана журналістці СТБ, проте просить не показувати її обличчя. Жінка остерігається уваги шанувальників її кота.

Реклама Valentino

Днями на сторінці Степана в Instagram з’явилася рекламна публікація італійського модного дому Valentino. 

Харківський кіт Степан рекламує Valentino. Фото:Instagram/loveyoustepan

На фото Степан сидить непорушно поруч з келихом вина і сумкою Rockstud із колекції The Party, що присвячена новорічним святам. Сумку з великими кристалами дизайнери бренду створили з думкою про те, що після понад року карантину ми зможемо відсвяткувати Різдво і Новий Рік разом.

Нагадаємо, що Брітні Спірс виклала у своєму Instagram фото українського кота Степана.

Читайте також, що Брітні Спірс розкрила деталі майбутнього весілля.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом