Алек Болдвін заявив, що не натискав на спусковий гачок револьвера, яким застрелили Галину Гатчинс
Алек Болдвін заявив, що не натискав на спусковий гачок револьвера, яким застрелили Галину Гатчинс

Алек Болдвін заявив, що не натискав на спусковий гачок револьвера, яким застрелили Галину Гатчинс

Алек Болдвін дав перше офіційне інтерв’ю після того, як на знімальному майданчику була застрелена Галина Гатчинс.

Офіційне інтерв’ю Алек Болдвін дав після трагедії ABC News.

В офіційному інтерв’ю актор Алек Болдвін детально розповів про все, що сталося на знімальному майданчику. Головний посил, який намагався донести актор — він не натискав на спусковий гачок пістолета, яким поранили операторку Галину Гатчинс, що призвело до летального кінця.

«Я не натискав на спусковий гачок ... Я б ніколи не направив на когось пістолет і не натиснув би гачок — ніколи», — заявив Алек Болдвін в інтерв’ю.

Наразі повна версія розмови Алека Болдвіна з пресою ще не доступна. Вона з’явиться у п’ятницю, 3 грудня (о 3 годині ранку за київським часом). Деякі подробиці з інтерв’ю розкрив ведучий каналу ABC News  Джордж Стефанопулос.

Алек Болдвін дав перше офіційне інтерв’ю після того, як на знімальному майданчику була застрелена Галина Гатчинс

Припущення Алека Болдвіна

Постає питання: чому ж тоді вистрелив пістолет і була смертельно поранена українка Галина Гатчинс. Актор Алек Болдвін припускає, що хтось вставив у револьвер патрон. А самого револьвера навіть не повинно було бути на знімальному майданчику.

Контекст

Нагадаємо, що трагедія сталася під час зйомок фільму «Іржа». Зйомки проходили в Нью-Мексико. Тоді 63-річний Алек Болдвін застрелив просто під час зйомок операторку — українку Галину Гатчинс. 

Після того, що сталося, актор Алек Болдвін написав у мережі слова про те, що йому дуже шкода. У зірки просто немає слів, аби передати що він відчуваває — це не тільки сум, а ще й справжній шок. Ситуацію Алек Болдвін називає трагічним нещасним випадком. 

В офіційному інтерв’ю актор Алек Болдвін детально розповів про все, що сталося на знімальному майданчику

Галину Гатчинс актор називає шанованою колегою, а також матір’ю і дружиною. Алек підкреслив, що зараз він на 100 % співпрацює зі слідством. Він хоче зрозуміти, як таке взагалі могло статися. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Алек Болдвін уперше прокоментував вбивство Галини Гатчинс на зйомках фільму у США: «Моє серце розбите».

Також портал MY.UA писав, що Алек Болдвін отримав вже два позови до суду після загибелі Галини Гатчинс.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом