Депутат влаштував скандал в аеропорту "Бориспіль" через захисну маску
Депутат влаштував скандал в аеропорту "Бориспіль" через захисну маску

Депутат влаштував скандал в аеропорту "Бориспіль" через захисну маску

Депутат Київської міської ради від партії "Батьківщина" Михайло Ковальчук не зміг сісти на літак через відсутність COVID-сертифікату і захисної маски і влаштував скандал просто в аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомляють в телеграм-каналі "Типичный Киев".

Ковальчук збирається до суду

Інцидент трапився, коли депутат Київради намагався сісти на літак. Працівники аеропорту не дозволили йому цього зробити, оскільки Михайло Ковальчук відмовлявся вдягнути захисну маску і не мав COVID-сертифікату, який би свідчив про вакцинацію.

Однак чиновник не змирився з відмовою. Ковальчук почав скандал і заявив, що його права порушують. Усе, що відбувалося, він знімав на камеру телефону.

Депутат Київради Михайло Ковальчук

На відео видно, як працівниця аеропорту просить депутата від "Батьківщини" вдягнути маску і показати документ, який дозволить йому сісти на рейс: COVID-сертифікат або дійсний негативний ПЛР-тест. Однак Ковальчук заявив, що не буде цього робити:

"Не носив, не ношу і не збираюся носити", - говорить депутат про захисні маски і додає, що співробітниця "Борисполя" порушує його конституційні права.

Співробітниця аеропорту "Бориспіль" відмовилася реєструвати депутата на рейс через порушення правил карантину

"Ви реально усі неадеквати. Ви прихильники повалення конституційного ладу в Україні, у першу чергу… Правила не мають протирічити основному законові України… Ви зараз виконуєте явно злочинні накази і порушуєте мої конституційні права", – звертається Ковальчук до співробітниці "Борисполя", яка відмовила йому в реєстрації на рейс через порушення карантинних обмежень.

На завершення депутат Київради заявив, що звертатиметься до суду, щоб відшкодувати моральні і матеріальні збитки.

Нагадаємо, як депутат від партії Порошенка влаштував скандал.

Читайте також, що помер колишній народний депутат восьми скликань Юхим Звягільський.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны