Переможець "Холостячки" відверто розповів про почуття до Огневич: "Знав, що буде піар"
Переможець "Холостячки" відверто розповів про почуття до Огневич: "Знав, що буде піар"

Переможець "Холостячки" відверто розповів про почуття до Огневич: "Знав, що буде піар"

Навколо пари Злати Огневич і Андрія Задворного витає безліч чуток, особливо після виходу в ефір пост-шоу "Холостячки 2", в якому виявилося, що після фіналу пара не разом.

Переможець проекту вирішив висловитися і відповісти на питання на сторінці в Instagram.

"Піар - це побічний ефект"

Злата Огневич вибрала Андрія з усіх учасників проекту, запевняючи, що має до нього сильні почуття. Також в прихильності зізнавався Задворний, і глядачі вважали, що після закінчення зйомок життя у пари складеться щасливо. Але пост-шоу перекреслило очікування, адже виявилося, що кохані розійшлися, причому досить швидко після закінчення зйомок.

Андрій Задворний відверто висловився з приводу розставання зі Златою Огневич

Подейкували, що Андрій брав участь у проекті заради піару. На це звинувачення чоловік ясно дав відповідь в соціальній мережі: "Це телевізійний проект, і всі, хто на нього йде, розуміють, що піар буде. Друзі, ну всі піар отримують так чи інакше. Питання - чи це головне? Для мене піар - це побічний ефект, для мене це не головне".

Не був закоханий в Злату спочатку

Як виявилося, коли Андрія обрали для участі в "Холостячці", він не знав, що буде боротися саме за серце Огневич. "Почуття саме до Злати у мене почали з'являтися вже в процесі знайомства, після спілкування, наших побачень", - розповів ініціатор розставання.

Фіналіст "Холостячки" розповів, що не був спочатку закоханий у Злату Огневич

Ну і на нападки про використання дівчини в своїх цілях чоловік парирував, що міг не розлучатися з нею до пост-шоу, а ходити на світські заходи і стати найбільш обговорюваною парою року. Але він послухався свого серця, яке відкидало відносини, і закінчив їх заздалегідь, поки не стало занадто пізно.

Раніше портал MY.UA повідомляв, "Я винесла цінний урок": Злата Огневич зробила тату після розставання з переможцем "Холостячки".

Також ми писали, що одностатеві пари та їхні діти будуть визнані сім'ями-рішення суду.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом