"Відьмак" 1 серія 2 сезон: довгоочікувану прем'єру злили в мережу піратські сайти
"Відьмак" 1 серія 2 сезон: довгоочікувану прем'єру злили в мережу піратські сайти

"Відьмак" 1 серія 2 сезон: довгоочікувану прем'єру злили в мережу піратські сайти

У мережу злили першу серію довгоочікуваного другого сезону серіалу  «Відьмак» від компанії Netflix. Це сталося до офіційного виходу серіалу на стримінговій платформі.

Злив першої серіії нового сезону «Відьмака» підтвердили на сайті Тorrentfreak.

Злив першої серії "Відьмака" (2-й сезон)

Стало відомо, що перша вступна серія нового сезону серіалу «Відьмак» доступна в мережі навіть у хорошій якості. Серіал потрапив на піратські сайти без водяних знаків. При чому він доступний у 1080p розширенні. 

Звісно, зробити дубляж «пірати» ще не встигли, тому серіал вийшов із англійськими субтитрами, однак з офіційними. Хто злив цю серію «Відьмака» до її офіційного виходу, невідомо. Не стали це коментувати і на стримінговій платформі Netflix. 

Офіційні дані

Офіційно перша серія другого сезону «Відьмака» вийде у п’ятницю, 17 грудня. Загалом сезон складається із 8 епізодів. Їх можна буде подивитися на Netflix всі відразу. Також уже відомо, що цей сезон «Відьмака» буде не останнім. Уже оголошено, що зніматимуть і третій.

Крім цього, за мотивами романів Анджея Сапковського зняли ще один серіал (міні) «Витоки крові». Планується також мультсеріал для дітей і анамаційний фільм за мотивами «Відьмака» Сапковського.

Нагадаємо, що подібний допрем’єрний злив серіалів та фільмів — це не новинка для стримінгової платформи Netflix. Так, у 2021 році зливали у мережу й інші очікувані стрічки «Влада пса», «Армія злодіїв», «Винний» та інші. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що новий альбом Каньє Веста "Donda" вже злили в мережу без його відома.

Також портал MY.UA писав, що у мережу злили скандальне відео з 19-річною Тіною Кароль в дивному костюмі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом