6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Білл Гейтс назвав час, коли закінчиться пандемія коронавірусу
Білл Гейтс назвав час, коли закінчиться пандемія коронавірусу

Білл Гейтс назвав час, коли закінчиться пандемія коронавірусу

Мільярдер і співзасновник компанії Microsoft Білл Гейтс повідомив читачам в соціальній мережі, що має втішні прогнози з приводу закінчення пандемії COVID-19.

Про це він написав на особистій сторінці в Twitter.

Перечекати домінування "Омікрона"

За словами чоловіка, який вже не раз прогнозував закінчення гострої фази коронавірусної інфекції, населенню планети залишилося потерпіти зовсім недовго. Ймовірно, кілька місяців, поки буде бушувати новий штам "Омікрон".

Білл Гейтс прогнозує, що пандемія коронавірусу закінчиться через кілька місяців

Зауважимо, його вплив і загрози досі детально не вивчені, але Білл Гейтс впевнений, що розуміє деякі деталі поведінки штаму. Наприклад, що він поширюється по планеті дуже швидко, а значить – зуміє огорнути собою більшу частину територій за досить короткий час.

Ці кілька місяців, коли домінування "Омікрона" стане повноцінним, суспільству потрібно лише перечекати, як було з попередніми штамами. Але цього разу вірус вдасться викорінити теж в рази швидше, ніж інші.

Потрібні скоординовані і правильні дії

"Ці кілька місяців можуть бути поганими, але я все ж вірю, що, якщо ми зробимо правильні кроки, пандемія може закінчитися в 2022 році", - резюмував мільярдер. Його прогноз дійсно вселяє надію, але варто відзначити, що чоловік вже не вперше оприлюднює власні думки з приводу закінчення пандемії.

Білл Гейтс називає вакцинацію способом перемогти пандемію коронавірусу

Наприклад, в кінці листопада він говорив, що завдяки вакцинації лише до середини 2022 року захворюваність і смертність, викликані COVID-19, зможуть опуститися до значень сезонного грипу. А до цього стверджував, що наступний штам може бути в десятки разів гірше, ніж попередні.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Володимир Зеленський заговорив про петицію про скасування карантину та вакцинації.

Також ми писали, що ВООЗ благає нас відмовитися від святкування Нового року.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом