ПриватБанк запускає нову технологію безконтактної оплати для бізнесу
ПриватБанк запускає нову технологію безконтактної оплати для бізнесу

ПриватБанк запускає нову технологію безконтактної оплати для бізнесу

ПриватБанк анонсував можливість безконтактно розплачуватися за послугу або товар за допомогою мобільного телефону за принципово новою технологією за допомогою NFC-міток.

Про це повідомляє "Мінфін".

Як працюють NFC-мітки

Згідно з інформацією першоджерела, зараз ПриватБанк тестує новий сервіс на декількох торгових точках і підприємствах Києва та області. Технологія дозволяє людині проводити безготівковий розрахунок за куплений товар або надану послугу. Для цього потрібно тільки піднести смартфон до спеціальної NFC-мітки, яка може бути наклеєна на будь-яку поверхню, хоч столик в кафе.

ПриватБанк анонсував можливість розплачуватися безконтактно за допомогою NFC-міток

Платіж здійснюється через Приват24. Так клієнту не потрібно здійснювати переказ грошей через додаток або використовувати банківську карту і термінал. У будь-якій точці обслуговування можуть бути наклеєні NFC-мітки, і завершення оплати буде проходити швидко і "не відходячи від каси", що дозволить набагато вдосконалити технологію прийому платежів.

Як приєднатися до нововведення

Щоб стати володарем NFC-міток, бізнесу необхідно оформити відповідну заявку на підключення. Це відбувається онлайн через додаток "Приват24". Всі клієнти послуги еквайрингу через особистий кабінет сервісу або "Приват24 для бізнесу" можуть замовити собі комплект міток, які потім наклеюються на будь-які зручні поверхні.

Клієнти послуги еквайрингу зможуть поліпшити обслуговування і прискорити проведення платежів

Зауважимо, що зазначена технологія сьогодні є найпростішим і доступним для бізнесу способом приймати безконтактні платежі. Вона розроблена для підприємців і невеликих торгових точок, громадського харчування, і дозволяє оплачувати покупки і послуги в один клік за допомогою гаджета.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що українці зможуть отримати "тисячу Зеленського" без "Діі": коли будуть виплати.

Також ми писали, що у грудні середня зарплата збільшиться на 15%: коли чекати виплати?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом