19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ексрозвідник ГУР Роман Червінський пояснив, що насправді означає шприц із героїном в кабінеті Бурби
Ексрозвідник ГУР Роман Червінський пояснив, що насправді означає шприц із героїном в кабінеті Бурби

Ексрозвідник ГУР Роман Червінський пояснив, що насправді означає шприц із героїном в кабінеті Бурби

Колишній розвідник ГУР Роман Червінський висловився щодо замаху на екскерівника Головного управління розвідки Міністерства Оборони Василя Бурбу, про що повідомив президент України Зеленський.

Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю журналістці Христині Бондаренко на YouTube-каналі «Христя».

На думку Романа Червінського, версія про знайдений шприц із героїном під час обшуку в кабінеті Василя Бурби хибна. «У мене є своя думка, що це елемент залякування Бурби», - зазначає він.

За словами ексрозвідника, все це є сумішшю різних інформаційних приводів, який є елементом залякування. «Вони виклали в телеграм-каналі, що в кабінеті Бурби знайшли шприц з метадоном, і намагалися його таким чином залякати», - пояснює Роман Червінський.

Принагідно він зазначає, що ця хімічна речовина згадується не лише в контексті замаху на Бурбу, але й у справі загибелі депутата Антона Полякова. За версією колишнього розвідника, все це свідчить про причетність ексзаступника глави МВС Олександра Гогілашвілі до обох інцидентів. Принагідно журналістка запитала, чому обрали саме метадон. «Може, тому що Гогілашвілі і там, і там? Ну, з Поляковим не знаю, а з Бурбою – так. Це його ідея була, найімовірніше», - міркує Роман Червінський.

Отже, констатує він, автором ідеї шантажувати Бурбу цим шприцом є Олександр Гогілашвілі. Водночас ексрозвідник зазначає, що готовий ще раз сказати все те саме на детекторі брехні, до того ж, це стосується і справи вагнерівців. «Я можу повторити. Якщо навпроти мене сидітиме Єрмак», - підкреслює він.

Як повідомляв My.ua, Білецький порадив Україні не розраховувати на допомогу з-за океану.

Також My.ua писав про те, що Кухарчук заявив, що необхідно створити Оперативний штаб при Черкаській облраді у разі наступу РФ.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом