У поліції пояснили, чому звинувачують жінку, яка вбила нападника його ж ножем
У поліції пояснили, чому звинувачують жінку, яка вбила нападника його ж ножем

У поліції пояснили, чому звинувачують жінку, яка вбила нападника його ж ножем

У поліції Миколаївської області пояснили, чому звинувачують в умисному вбивстві жінку, яка смертельно поранила односельця, який із ножем домагався її на дискотеці. Правоохоронці стверджують, що підозрювана убила нападника в той момент, коли загрози вже не було.

Після суспільного обурення щодо ситуації – поліцейські оприлюднили нові деталі трагічної ситуації. Пояснили, що жінка вдарила нападника в той момент, коли працівник клубу вже притиснув його до стіни. Від поранень той помер на місці.

"Чоловік і жінка були знайомі, вони відпочивали у місцевому будинку культури та разом вживали алкогольні напої. Конфлікт між ними розпочався в приміщенні, а згодом  продовжився на вулиці. Його свідком став працівник клубу, який також вийшов на двір. З показів свідка встановлено, що на вулиці жінка забрала ніж у чоловіка, а працівник клубу, аби припинити сварку, притис чоловіка до стіни. Саме у цей момент, попри те, що  небезпеки для жінки не було, вона вдарила знайомого ножем у живіт", – мовиться у повідомленні.

Вказується, що жінка наразі давати свідчення відмовляється, посилаючись на ст. 63 Конституції України. А про спробу зґвалтування чи нападу – не заявляє. Жодних тілесних ушкоджень вона не має.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство) Україна. Санкція статті передбачає до 15 років ув'язнення.

Напередодні в ГУ НП Миколаївщини розповіли, що ранком 1 січня в будинку культури одного із сіл Миколаївської області під час дискотеки 25-річний чоловік почав чіплятися до 30-річної жінки. Аби "змусити її відповісти взаємністю" навіть дістав ніж – утім жінці вдалося відібрати його у нападника і вдарити його у живіт.

Теги по теме
полиция Убийство Николаев
Источник материала
Поделиться сюжетом