Привітання Путіна з Новим роком стало мемом: як зганьбився президент РФ
Привітання Путіна з Новим роком стало мемом: як зганьбився президент РФ

Привітання Путіна з Новим роком стало мемом: як зганьбився президент РФ

Новорічне привітання президента Російської Федерації Володимира Путіна не обійшлося без казусів. Так, користувачі мережі активно обговорюють його пальто та живіт, який з нього виглядав.

Видання «Сегодня» зібрало найцікавіші пости про виступ-привітання Путіна у мережі.

Привітання Володимира Путіна

Володимир Путін вітав росіян з Новим роком у чорномі вбранні — це було доволі офіційне пальто. Проте уважні глядачі помітили, що верхній одях розходився на животі у президента. Через це багато хто вирішив, що під пальто у Путіна був або бронежилет, або грілки.

Меми про Путіна

Один із користувачів висловив ідею, що у Путіна руки були складені на животі під пальто. Проте коли президент підняв руки і почухав ніс під час відеозвернення, ця ідея виявилася такою, що не відповідає істині. Тому користувачі продовжили будувати свої здогади.

Путіна порівняли із супергероєм

Були жартівливі припущення, що Путін новий супергерой — Залізна людина, а під пальто у нього дуговий реактор. Хтось із користувачів одягнув на Володимира Путіна ще й каску.  Усі своє припущення люди ілюстрували мемами та іронічними постами. 

Як Володимир Путін росіян з Новим роком вітав

Переговори Путіна і Байдена

Нагадаємо, що Володимир Путін перед Новим роком провів переговори з американським президентом Джо Байденом. У них відбулася телефонна розмова. За даними агентства Reuters, цього разу переговори тривали лише 50 хвилин, на відміну від двогодинної розмови, яка відбулася між сторонами 7 грудня.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що чекає на Україну після переговорів президентів США і РФ? Ультиматум Байдена і шантаж Путіна.

Також портал MY.UA писав, навіщо Гордону таємно дзвонив керівник виборчої кампанії Путіна?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом