19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Динамо" повідомило про тяжку втрату: пішов із життя "янгол-охоронець" команди
"Динамо" повідомило про тяжку втрату: пішов із життя "янгол-охоронець" команди

"Динамо" повідомило про тяжку втрату: пішов із життя "янгол-охоронець" команди

Київський футбольний клуб "Динамо" повідомив про велику втрату. Помер легендарний лікар Володимир Малюта, який опікувався не тільки киянами, а й збірною України. Смерть медика оплакують усі члени команди і навіть президент ФК Ігор Суркіс.

Про це пише пресслужба "Динамо".

Володимир Малюта помер на 81-му році. Коли саме зупинилося серце знаменитого спортивного медика, не повідомляться. Причина кончини Малюти теж невідома.

"Як і всі динамівці, з безмежною скорботою я зустрів сумну звістку про смерть Володимира Ігоровича. Не стало людини, яка довгі роки вірою та правдою служила київському "Динамо", яка без перебільшення протягом багатьох років вносила вагомий внесок в успіхи нашого клубу та всього вітчизняного спорту… Світла пам'ять про цю видатну Людину назавжди залишиться в наших серцях", - висловив свої співчуття президент "Динамо" Ігор Суркіс.

Володимир Малюта

Він додав, що динамівцям дуже пощастило, що ними опікувався такий професіонал як Володимир Малюта.

Хто такий Володимир Малюта?

Майбутній медик народився у сім’ї військовослужбовця в Монголії у 1941 році. Вищу освіту він отримав у Томськовму університеті.

Володимир Малюта відзначився завдяки своїй роботі з київським футбольним клубом "Динамо". З командою медик співпрацював, починаючи з 1975 року. Свого часу він також був лікарем збірної України.

Володимир Малюта

Пан Малюта був новатором у своїй сфері. Він зініціював декілька кардинальних змін у підході до спортивної медицини, покращив функціонування медичного персоналу футбольного клубу.  Він займався також раціоном і режимом футболістів "Динамо".

Нагадаємо, що Артем Довбик з "Динамо" розповів, як познайомився з дружиною.

Читайте також, що зірки київського "Динамо" виконали пісню з серіалу "Бригада".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом