У мережу передчасно злили різдвяне привітання Володимира Зеленського
У мережу передчасно злили різдвяне привітання Володимира Зеленського

У мережу передчасно злили різдвяне привітання Володимира Зеленського

В черговий раз Володимир Зеленський потрапив у неприємну ситуацію через святкове привітання. Подібно новорічному відео минулого року, в Мережу злили привітання президента з Різдвом Христовим за східним обрядом.

Відео оприлюднив телеграм-канал KlymenkoTime.

"Прямо як з новорічним роликом минулого року - нічого не змінюється. Видно, 21-хвилинне новорічне привітання в цьому році не злили, тому що довго завантажувалося",- жартує автор публікації.

Привітання Володимира Зеленського

Ролик привітання президента Зеленського з Різдвом, на відміну від новорічного, триває недовго - усього 1 хвилину 20 секунд. Хоча це трохи довше, ніж привітання з Різдвом, яке відзначали 25 грудня 2021 року (за григоріанським календарем).

У цілому обидва привітання схожі. Їх зняли біля головної ялинки. Однак у першому випадку Володимир Зеленський йде від новорічної красуні. У привітанні з Різдвом за юліанським календарем президент стоїть недалеко від святкового дерева. Також в кадрі, крім глави держави, з'являються й інші люди, які розважаються в різдвяному містечку: катаються на ковзанах та атракціонах, радіють снігу.

Привітання Володимира Зеленського з Різдвом

У своїй промові Володимир Зеленський вітає українців зі святом і згадує про значення першої зорі на різдвяному небі:

"Її поява знаменує особливу мить і особливе свято – Різдво Христове. Колись народження сина Божого подарувало людям надію на спасіння та віру у перемогу життя. Нехай сьогодні це свято зміцнить нашу віру, надію, а головне – любов. Адже святий різдвяний вечір – це найкраща мить для порозуміння та примирення з усіма, кого образив сам, і усіма, хто образив тебе. Хай все це залишиться в минулому", – говорить президент.

Також Володимир Зеленський побажав співвітчизникам достатку, щастя, миру і процвітання в країні.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський поїхав відпочивати в Буковель до Ігоря Коломойського.

Читайте також, які санкції запустив Зеленський проти "людей Медведчука".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом