В Україні відремонтували дороги до популярних туристичних місць: список локацій
В Україні відремонтували дороги до популярних туристичних місць: список локацій

В Україні відремонтували дороги до популярних туристичних місць: список локацій

Завдяки програмі президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" в Україні навіть в умовах пандемії змогли відремонтувати велику кількість маршрутів державного значення. Зокрема, доріг, які ведуть в популярні туристичні місця і визначні пам'ятки.

Подробиці вказані на сторінці Укравтодору в соціальній мережі Facebook.

Оновлені дороги в улюблені українцями курорти

В Одеській області відремонтовано низку доріг, що ведуть до моря. Наприклад, завершився ремонт шляхів Чорноморського узбережжя, а також реконструкція мосту через Хаджибейський лиман.

В Україні відремонтували дороги, що ведуть до популярних туристичних місць

У Миколаївській області відремонтовано 37 км доріг до курортних містечок Очаків і Чорноморська коса, а в Запорізькій оновили 42 км доріг в курортне селище Кирилівка. До речі, за цей маршрут взялися вперше за 40 років.

У Хмельницькій області відновили дорогу, що веде в Бакоту. Вірніше, почали відновлювати: роботи повинні закінчити протягом 2022 року.

Відкрито шлях до українських пам'яток

У 2021 році завершився ремонт під'їзду до заповідника Асканія-Нова в Херсонській області, який ще з сімдесятих років минулого століття жодного разу капітально не ремонтували. У Донецькій області оновили маршрут до Національного парку "Святі Гори", а в Харківській відновили дорогу до Національного літературно-меморіального музею Григорія Сковороди.

Ремонт доріг є частиною програми "велике будівництво"

Черкаська область стала безпечна для тих, хто їде до Шевченківського національного заповідника, а у Волинській почали ремонт траси, що йде до озер на території Шацького національного природного парку.

В Івано-Франківській області відремонтували 45 км колій, які знаходяться на території Малого Карпатського кола. І цей перелік далеко не повний, він буде оновлюватися до тих пір, поки буде функціонувати програма "Велике будівництво".

Раніше портал MY.UA повідомляв, парад планет, зорепад, "велике" Сонце: незвичайні явища на Новий Рік.

Також ми писали, зарплати від 20 тис. грн і підвищення штрафів: чого чекати українцям у 2022 році?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом