Додаток Gmail приєднався до елітного "клубу 10 мільярдів"
Додаток Gmail приєднався до елітного "клубу 10 мільярдів"

Додаток Gmail приєднався до елітного "клубу 10 мільярдів"

Чи знали ви про існування так званого елітного клубу "10 мільярдів"? Швидше за все, ні, оскільки туди входить тільки чотири назви найпопулярніших за кількістю завантажень програм.

Подробиці пише IXBT.

Список найбільш використовуваних додатків

Корпорація Google стала монополістом на арені мобільних додатків, якими користуються найбільш часто. На даний момент в світі є всього 4 клієнта для гаджета, викачані з онлайн-магазину Google Play більше 10 мільярдів разів. У перелік найпопулярніших входять YouTube, Google Maps і Google Play.

Додаток Gmail з онлайн-магазину Google Play завантажили більше 10 мільярдів разів

Влітку 2020 року 10-мільярдний рубіж подолав додаток онлайн-магазину Google Play, через рік до нього приєднався YouTube для Android, а в листопаді – Google Maps. Тепер же цю плеяду поповнив ще один фірмовий клієнт. Питання лише в тому, чому додаток так довго йшов до цього престижного значення. Мова про електронну пошту Gmail, якою користуються люди по всьому світу.

Всі ці програми встановлені за замовчуванням на Android

Деякі користувачі можуть заперечити подібне піднесення на почесний п'єдестал і аргументувати своє невдоволення тим фактом, що всі представлені в елітному клубі додатки є стандартними і заздалегідь встановленими на всіх смартфонах з операційною системою Android.

Додатки компанії Google є найбільш затребуваними на ринку, їх встановлюють як на Android, так на iPhone

Ось тільки власники iPhone не мають цього списку програм на своєму гаджеті, їм потрібно встановити додаток самостійно. Саме завдяки таким завантаженням ці фірмові клієнти отримали настільки високий показник скачування і використання.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що TikTok вводить кнопку "репост" за прикладом Twitter.

Також ми писали, зимова відпустка на морі: в яку країну поїхати відпочивати.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом