Сергій Притула оголосив про реєстрацію власної політичної партії
Сергій Притула оголосив про реєстрацію власної політичної партії

Сергій Притула оголосив про реєстрацію власної політичної партії

Відомий український шоумен і громадський діяч, а також колишній кандидат у народні депутати від партії "Голос" і мери Києва Сергій Притула зробив гучну заяву про створення власної партії.

Про це він розповів в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Планування та розробка партійної структури

За словами Сергія Притули, поки партія не має чітких меж, вона знаходиться у віртуальному стані. Але повним ходом триває процес розвитку партійної структури. У найближчих планах - конкретно продумати парламентський вектор діяльності, і потім вже переходити безпосередньо до реалізації.

Сергій Притула готуватиметься зареєструвати свою політичну партію у 2022 році

Зауважимо, раніше Притула пробував пробитися до Верховної Ради, коли в 2019 році під №30 пішов на парламентські вибори у складі списку партії "Голос". Членом ВР не став, але пізніше знову пішов на вибори, вже місцеві. Він балотувався на посаду мера столиці, але посів третє місце.

Вибір назви для партії

Також зараз повним ходом генеруються ідеї з приводу назви майбутньої партії. Ідей поки немає, але єдине, що точно знає Притула, - ніякої прив'язки до імені або прізвища.

"Я є великим противником поєднання свого прізвища з назвою партії. І мені ніколи не подобалися Іменні блоки. Можливо, прізвище десь збоку буде стояти, щоб краще ідентифікувати партію. Але в самій назві ні слова "Притула", ні "біля Притули" там не буде", - конкретизував свої погляди шоумен.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Разумков попередив про розпад "Слуг народу" в Раді: "Буде менше 10%".

Також ми писали, що у Києві співробітники СБУ вибили зуби казахським опозиціонерам і погрожували депортацією.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом