"Програв 6 матчів з 9": президент Дженоа відреагував на відставку Андрія Шевченка
"Програв 6 матчів з 9": президент Дженоа відреагував на відставку Андрія Шевченка

"Програв 6 матчів з 9": президент Дженоа відреагував на відставку Андрія Шевченка

Італійський футбольний клуб "Дженоа" втрачає свої позиції в турнірній таблиці і може перейти з Серії А в Серію Б.Проблема в програних матчах під проводом тренера Андрія Шевченка.

Подробиці передає видання Tuttomercatoweb.

Не приніс клубу жодної перемоги

Віднедавна "Дженоа" тренує Андрій Шевченко, який пішов з посади головного тренера збірної України з футболу влітку 2021 року. На жаль, за шість матчів Серії А команда не змогла здобути жодної перемоги і стоїть за крок від кваліфікації в Серію Б. Зараз у клубу 12 очок, він знаходиться на дев'ятнадцятому місці в турнірній таблиці.

Італійський клуб "Дженоа" не виграв жодного матчу під егідою Андрія Шевченка

Такі невтішні результати призвели до чуток, що місце Шевченка скоро займе інший тренер. Серед кандидатів експерти називали безробітних зараз Давіде Баллардіні і Роландо Марана. Доля українського тренера повинна була вирішитися 10 січня, на прес-конференції після матчу 21 туру Серії А проти "Спеції".

Вердикт президента клубу

Коментуючи ситуацію, президент "Дженоа" Альберто Дзангрільо уточнив, що гостро переживає за майбутнє клубу як його вірний уболівальник. І зараз на порядку денному - проаналізувати всі помилки і належним чином їх виправити. Що стосується заміни тренера, то відповідь була однозначною.

Президент "Дженоа" Альберто Дзангрільо не розглядає можливість заміни головного тренера Андрія Шевченка

"Якщо щось не так з відділенням, головлікаря не прибирають. Ми все обговорюємо і я в першу чергу. У складний момент всі повинні проаналізувати ситуацію - і тренери, і гравці. Ми повинні бути активними на трансферному ринку, щоб виправити ситуацію, яка дійсно стає складною", - констатував Альберто Дзангрільо.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що СБУ пояснила, чому російського блогера Даню Мілохіна не впустили в Україну.

Також ми писали, смертельний нокаут: після поєдинку помер перспективний російський боксер арешт Саакян.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом