Мешканка Дніпра випрала кота в машинці - тварина дивом вижила
Мешканка Дніпра випрала кота в машинці - тварина дивом вижила

Мешканка Дніпра випрала кота в машинці - тварина дивом вижила

Неприємний інцидент трапився у Дніпрі на різдвяні свята. Неуважні господарі випадково залишили свого кота разом із собачою лежанкою у ввімкненій пральній машині. Тварину дивом вдалося врятувати.

Про це написали на Facebook-сторінці ветеринарної клініки "На Рабочей", куди після прання привезли постраждалого кота.

Кіт любив спати у пральній машині

Розповідають, що кота звати Броша. Він дуже любить спати у пральній машині, адже там темно і затишно. Того трагічного дня в барабані був ще й собачий лежак, який додав більше тепла улюбленому місцю Броші, – і кіт заснув.

Брудний лежак планували випрати. На жаль, господарка не помітила, що в барабані залишився кіт. Жінка увімкнула пральну машинку і відійшла у справах.

У Дніпрі кіт вижив після екстремального прання. Скріншот з відео

Жителька Дніпра пояснює, що Броша і лежак схожі за кольором. Через це його було складно побачити.  

Через тридцять хвилин прання господарі Броші почули його крики про допомогу. Вони швидко вимкнули машинку і відчинили дверцята. На щастя, тварина залишилася живою. Більше того, кіт сам вискочив з машинки і намагався сховатися.

Господарі Броші спіймали його, висушили і відвезли до ветеринарної клініки. Кіт був у поганому стані: у нього була занизька температура, чутні хрипи в легенях, тварина не могла розплющити очі через порошок, а з рота сильно пахло засобом для прання.

Ветеринари провели усі необхідні аналізи та терапію. Після цього Броша повернувся додому. Зазначається, що зараз тварина почувається добре. Кіт уже їсть і активно бігає по дому.

Спеціалісти додали, що випадок, коли господарі забувають тварину у пральній машинці не рідкість, однак Броші дуже пощастило.

Нагадаємо, що український кіт Степан підписав контракт з модним будинком Valentino.

Читайте також, що житомирський кіт Міккі потрапив до Книги рекордів України.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом