В iPhone 14 зникне "чубчик": як буде виглядати новий телефон від Apple
В iPhone 14 зникне "чубчик": як буде виглядати новий телефон від Apple

В iPhone 14 зникне "чубчик": як буде виглядати новий телефон від Apple

В інтернет-мережі з'явилися фотографії нової версії iPhone, на якому його "чубчик" з датчиками і фронтальна камера представлені невеликим овальним отвором в центральній частині.

Відповідну інформацію повідомляє Forbes.

Відомості про новий дизайн iPhone

Новина про ймовірне зникнення типової для останніх моделей Apple "чубчика", з'явилася ще раніше. Так, про це повідомляв Користувач Dylankt, відзначаючи, що моделі iPhone 14 Pro будуть мати отвори у формі "таблетки".

iPhone 13

До цього розгляд такого дизайну було тільки концепцією і він серйозно не претендував на випуск. У компанії заявляли, що не позбудуться "чубчика" на екрані, оскільки там розміщені датчики Face ID з фронтальною камерою.

Dylankt є анонімним користувачем Twitter. Протягом року він періодично публікував інформацію про продукти Apple до їх виходу, яка в підсумку виявлялася максимально точною.

Вид нового iPhone

У мережі з'явилися зображення ймовірного вигляду майбутнього iPhone. Судячи з фото, нова модель буде оснащена тільки овальним отвором зверху в центрі екрану. При цьому "чубчик", що вперше з'явився в iPhone X, відсутній.

Новий iPhone 14 без "чубчика"

Згідно з інформацією Forbes, в Apple вже прийняли таке рішення, так як в грудні представники компанії домовилися з LG з приводу поставок нових панелей. Однак інформації про точну форму нового отвору на екрані раніше не було.

Поки не ясно, чи на всю лінійку iPhone 14 пошириться оновлення дизайну, або ж тільки на моделі Рго.

Нагадаємо, що додаток Gmail приєднався до елітного "клубу 10 мільярдів".

Також портал MY.UA повідомляв, що TikTok вводить кнопку "репост" за прикладом Twitter.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом