Кім Кардашьян викликали до суду в справі про шахрайство
Кім Кардашьян викликали до суду в справі про шахрайство

Кім Кардашьян викликали до суду в справі про шахрайство

На Кім Кардашьян і кількох інших американських знаменитостей подали колективний позов у зв'язку з фінансовими махінаціями і шахрайством з криптовалютою.

Про це повідомляє видання The Wall Street Journal .

За що судять Кім Кардашьян

Американська зірка телебачення, модель і актриса Кім Кардашьян стала фігуранткою колективного позову жителя Нью-Йорка Райана Хюгеріха, який купив токени EMAX (EthereumMax). Влітку 2021 року він і ряд інших інвесторів придбали токени, але через деякий час втратили всі вкладення. Тепер у справі про шахрайство проходять знаменитості, які рекламували EthereumMax.

Кім Кардашьян, боксер Флойд Мейвезер-молодший, баскетболіст Пол Пірс рекламували в соціальних мережах токен EthereumMax

У документі говориться, що Кім Кардашьян робила "брехливі або оманливі заяви інвесторам по EthereumMax через рекламу в соціальних мережах та інші рекламні заходи". Що стосується моделі, на її профіль в Instagram підписані 278 мільйонів людей, через що вона піддалася критиці Управління фінансового контролю Великобританії: "Це могла бути фінансова реклама з найбільшим охопленням аудиторії в історії".

Що таке EthereumMax

Токен EMAX не має ніякого відношення до другої за величиною криптовалюти Ethereum. "EthereumMax є спекулятивним цифровим токеном, створеним таємничою групою розробників", - йдеться в позові.

EthereumMax створений невідомою компанією і різко впав у ціні, що спричинило втрату грошей інвесторів

Зірки світової величини, в тому числі - боксер Флойд Мейвезер-молодший, баскетболіст Пол пірс та інші знаменитості США закликали купувати токени, поки вони дешеві, щоб потім продати при стрибку вартості. Але через кілька місяців після появи EMAX різко впав в ціні, що і спричинило втрату грошей інвесторів.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що знову" холостячка": Злата Огневич свого 36-річчя підтвердила, що вона самотня.

Також ми писали, що "Маленький і напханий стероїдами": Тайсон Ф'юрі образив нашого Олександра Усика.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом