HBO і CNN випустять документальний фільм про Олексія Навального: "Отрута завжди залишає слід"
HBO і CNN випустять документальний фільм про Олексія Навального: "Отрута завжди залишає слід"

HBO і CNN випустять документальний фільм про Олексія Навального: "Отрута завжди залишає слід"

Стрімінгова платформа НВО Мах разом з американським телеканалом CNN випустять фільм про російського опозиціонера Олексія Навального. Його назвали просто – "Навальний", слоган стрічки - "Отрута завжди залишає слід".

Про це пише видання The Hollywood Reporter.

Про що фільм "Навальний"?

Режисером документальної картини про російського політика став канадець Даніель Рогер. В описі до фільму зазначається, що стрічка розповідає про "сміливого кандидата на крісло президента" та його готовність пожертвувати всім задля того, щоб домогтися реформ у себе на батьківщині.

Сюжет картини розповідає події з життя Олексія Навального від його отруєння "Новачком". Знімальна група була з опозиціонером під час лікування у Німеччині та повернення в Росію.

Олексій Навальний прокоментував фільм

Відомо, що картина вже готова, однак дату прем’єри поки не називають. У Росії стрічку не показуватимуть.

Олексій Навальний, находячись у в’язниці, розповів деякі подробиці зйомки. Він зауважив, що знімальна група знаходилася поруч з ним кожного дня у період від отруєння у 2020-му до затримання в Росії, в аеропорту Шереметьєво у 2021 році. РОботу над фільмом тримали в секреті:

"На всяк випадок знімали все. Як я лікувався та відновлювався. Як разом із Христо (болгарський журналіст Христо Грозев – прим. ред.) розпочався трилер із розслідуванням та виявленням банди отруйників із ФСБ. Як я телефонував своїм вбивцям. Знімали, як знімали "Палац Путіна". Ну і так далі. Востаннє знімальна група була зі мною у той момент, як на прикордонному контролі люди в формі сказали мені: "Пройдемо", - розказує Навальний.

Політики підтвердив, що стрічка вже готова, а прем'єра відбудеться найближчим часом:

"Загалом, дивіться самі та обов'язково розкажіть мені, що там вийшло. Моторошно цікаво, самі розумієте", - підсумовує політик.

Нагадаємо, що Олексій Навальний дав перше інтерв'ю з колонії і розповів про збочені тортури.

Читайте також, що Олексій Навальний розповів, що з ним роблять у російській колонії.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом