Українські в'язні влаштували конкурс колядок: як це було
Українські в'язні влаштували конкурс колядок: як це було

Українські в'язні влаштували конкурс колядок: як це було

Українські засуджені долучилися до святкування Нового року і Різдва Христового. В установах пройшло безліч культурних заходів. Окрім цього, в’язні установ Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Мінюсту влаштували власний конкурс різдвяних колядок – "Святкова коляда".

Про це повідомляють на сторінці управління у Facebook.

Ув’язнені співали

Захід пройшов в онлайн-форматі. Конкурс провели через відеоконференцію в ZOOM у суботу, 8 січня. Участь у ньому взяли представники всіх установ ЗМУ МЮ. Колективи ув’язнених виконували колядки та вітали усіх з різдвяними святами.  

"До Коляди долучилися більше 100 учасників, які продемонстрували хороші вокально-інструментальні та артистичні здібності", - йдеться в повідомленні ЗМУ МЮ.

Конкурс колядок. Фото: ЗМУ МЮ
Конкурс колядок. Фото: ЗМУ МЮ

Різдво за гратами

Варто зазначити, що Різдво за гратами відсвяткували не тільки конкурсом колядок. Зокрема, адміністрація "Маневицької виправної колонії (№42)", що на Волині, влаштувала цілий комплекс духовно-просвітницьких та культурно-масових заходів, повідомляють на Facebook-сторінці установи.

Зокрема, ув’язнені сповідалися та причастилися. Щоб створити максимально святкову атмосферу, їм дозволили прикрасити новорічні ялинки. На Святвечір засуджені скуштували кутю та отримали можливість власноруч виготовити новорічні прикраси та переглянути улюблені фільми та телепередачі.

Окрім цього, в колонії провели власний конкурс колядок. Колектив, який отримав перемогу, долучилися до "Святкової коляди" усіх установ ЗМУ МЮ. Під час онлайн-конференції ув’язнені виконали колядку "Про Різдво Христове ангел сповіщав".

Нагадаємо, як провели Різдво на Донбасі.

Читайте також, чому в Україні два Різдва і два Нових роки.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом