В Одещині чоловік підпалив себе біля управління поліції: відео не для вразливих
В Одещині чоловік підпалив себе біля управління поліції: відео не для вразливих

В Одещині чоловік підпалив себе біля управління поліції: відео не для вразливих

На Одещині у п’ятницю, 14 січня, чоловік облив себе пальним та зробив спробу самоспалення. Інцидент стався під будівлею поліції і потрапив на відео.

Відео зі спробою самоспалення на Одещині вже гуляє мережею. Так, інцидент опублікували у виданні «Думська», також відео розмістили на Telegram-каналі «7 канал Одесса».

Деталі інциденту

Інцидент із самоспалення стався у місті Подільськ Одеської області. 37-річний чоловік перед поліцейським відділком облив себе легкозаймистою рідиною та підпалився. Чоловіка встигли загасити люди, які опинилися поруч. Це були працівники охоронної фірми. Вони ж відразу викликали швидку. Зараз з’явивлися деталі щодо стану чоловіка та його мотивів.

Пост «7 канал Одесса»

Чоловіка, який намагався себе підпалити, ушпиталили. Йому наразі надають медичну допомогу. Правоохоронці встановили особу чоловіка — це житель Куяльницької об’єднаної територіальної громади, а саме села Борщі.

Мотиви підпалу

Виявилося, що житель Борщів  — фігурант кримінального провадження. За його словами, як пишуть на Telegram-каналі «7 канал Одесса», правоохоронці відкрили проти нього кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю. Так, чоловік говорить, що у нього була навчальна граната без запалу. 

Через те, що проти чоловіка відкрили провадження, він вирішив протестувати. Тож акт самоспалення мав бути протестом на, як він вважає, свавілля правоохоронних органів. Цікаво, що тільки-но чоловік загорівся, пишуть на каналі, він передумав здійснювати свій акт. Він злякався і почав бігти вулицею, намагаючись збити з себе полум’я. 

У чоловіка, до речі, є цивільна дружина та дитина. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що у Києві просто в офісі президента чоловік з пакетом підпалив себе.

Також портал MY.UA писав, що співачка Марина Хлєбнікова вперше розповіла правду про пожежу, в якій обгоріла.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом