"Не вірю нашому суду": Марина Порошенко зізналася, що готується до найгіршого
"Не вірю нашому суду": Марина Порошенко зізналася, що готується до найгіршого

"Не вірю нашому суду": Марина Порошенко зізналася, що готується до найгіршого

Дружина колишнього президента України Петра Порошенка, Марина Порошенко, заявила про своє хвилювання за чоловіка і пояснила, з чим пов'язане її занепокоєння.

Відповідну заяву дружина політика зробила в рамках свого коментування справи проти нього в судовій залі. Відео з її коментарем з'явилося наYoutube-каналі "Перший Незалежний".

Заява Марини Порошенко: головне

За словами Марини Порошенко, вона хвилюється з позиції дружини і людини, оскільки, мовляв, не довіряє українському суду і не вірить у справедливість рішення:

"Якби вони були демократичними і незаангажованими, вони б навіть не розпочинали цю справу... Вона пуста", - заявила Марина Порошенко.

Крім того дружина колишнього президента розповіла, що вони з чоловіком зовсім трохи поспали перед поверненням в Україну, оскільки довелося рано прокинутися через час рейсу.

Відомості про суд у справі Петра Порошенка

У понеділок, 17 січня, в Україну з Польщі прилетів експрезидент, народний депутат, який є лідером політичної сили "Європейська солідарність" Петро Порошенко.

Петро Порошенко в залі суду

Цього ж дня у Печерському суді Києва розпочалося засідання у "вугільній" справі з метою обрання запобіжного заходу політику, який, зокрема, звинувачується у державній зраді.

Нагадаємо, що Порошенко порадив Зеленському перестати вживати наркотики.

Читайте також: мільярдерові Петру Порошенку призначили безкоштовного державного адвоката?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом