Петро Порошенко напав на журналіста в аеропорту "Жуляни"
Петро Порошенко напав на журналіста в аеропорту "Жуляни"

Петро Порошенко напав на журналіста в аеропорту "Жуляни"

Довгоочікуване повернення п'ятого президента України Петра Порошенка відбулося. Він прилетів в Міжнародний аеропорт "Київ" вранці 17 січня, його зустріли однопартійці. Політик встиг вступити в конфлікт з журналістом.

Відео опублікував Telegram-канал VESTI.

Прибуття відбулося вчасно

Порошенко прилетів в зазначений раніше час. Як заявив політик, у нього відібрали паспорт на прикордонному контролі, але повернули назад після обурення. Він упевнений, що це була спроба не пропустити його на територію України.

Петро Порошенко прилетів в Україну і встиг посварити з журналістом

Перед терміналом Порошенка оточив натовп з прихильників і журналістів. Він вирішив виступити перед присутніми біля будівлі аеропорту. Нагадаємо, менш ніж через 2 години йому потрібно з'явитися до суду для обрання запобіжного заходу. Не виключений арешт і величезна застава.

Посварився з журналістом

Порошенко вже встиг насолити представнику засобів масової інформації. Як написав журналіст видання Vesti.ua Валентин Банних, він вигукнув у бік політика питання, що стосується його можливого арешту і страху сісти у в'язницю. На що той вирішив відреагувати не цілком адекватно, що видно на відео.

Він схопив Валентина Банних за куртку і емоційно попросив прибрати мобільний телефон. Чим викликав хвилю обурення серед деяких представників ЗМІ. Адже раніше політик заявляв, що не боїться арешту і взагалі не планує сідати в тюремну установу.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Гриценко пояснив, чому Зеленський не зможе посадити Порошенка.

Також ми писали, за що хочуть посадити Порошенка: ключові кримінальні справи проти п'ятого президента.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом