Петро Порошенко повернувся в Україну і почав розповідати про інопланетян
Петро Порошенко повернувся в Україну і почав розповідати про інопланетян

Петро Порошенко повернувся в Україну і почав розповідати про інопланетян

Петро Порошенко повернувся в Україну з місячного дипломатичного турне. У Міжнародному аеропорту "Київ" (Жуляни) він почав виступати перед присутніми і розповів, як його намагалися не пропустити в Україну.

Подробиці пише Telegram-канал "Україна 24".

Пред'явити підтвердження особи

При виході з вестибюля аеропорту Порошенка відразу оточив натовп, що складався з однопартійців, прихильників і представників ЗМІ. На політика звернені всі камери. Порошенко вирішив на місці поспілкуватися з тими, хто прийшов, і розповісти про мотиви, думки, вчинки в майбутньому.

Петро Порошенко зустрівся з прихильниками біля аеропорту і розповів історію про ДБР

Він повідав історію, що сталася трохи раніше. За словами лідера "Європейської солідарності", його зустріли співробітники Державного бюро розслідувань, які нібито переодяглися прикордонниками. На очах у натовпу журналістів ті почали вимагати від політика офіційного підтвердження особи.

20 хвилин перевіряли документи

"20 хвилин вони мене, п'ятого президента, намагалися не допустити в Україну. Вони стягнули переодягнених прикордонників і на очах журналістів усього світу вимагали підтвердження, що я є Порошенком. Вони інопланетяни, тому що не впізнали мене", - зі сміхом у голосі заявив Порошенко.

У Порошека перевіряли документи 20 хвилин представники ДБР

Він упевнений, що такими діями влада намагалася зробити спробу не допустити політика в рідну країну. Хоча ДБР чекало Порошенка ще з грудня, щоб вручити підозру в державній зраді і повістку в Печерський районний суд Києва.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Петро Порошенко напав на журналіста в аеропорту "Жуляни".

Також ми писали, що в очікуванні Петра Порошенка: що відбувається в аеропорту "Жуляни".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом